Kuulujutt: Eric Staal Torontosse

Suvel sai väikestviisi ennustatud, et Eric Staali nimi hakkab aktiivselt erinevates kuulujuttudes ringlema ja veski ongi juba jahvatama pandud. Carolina Hurricanesi kaptenit seostatakse Toronto Maple Leafsiga, kes oleks tema nimel valmis suurteks ohverdusteks.

(foto: puckmeplease.com)
Leafsi huvi Staali vastu avaldas Darren Dreger, kes on pikaajaline hokireporter. Muu hulgas veab ta raadiošõud Leafs Lunch. Lisaks on ta kõige kõrval veel ka Leafsi peamänedžeri Dave Nonise sugulane! Seega peaks olema tegu mehega, kes teab klubi kohta nii mõndagi.

"Ma tean, et Maple Leafs on varasemalt Carolina Hurricanesiga nende kapteni osas jutuajamistes olnud. Seda veel alles nii hiljuti kui sel suvel. Staali eest küsitakse aga tohutut hinda. Tehingusse peaks kindlasti kuuluma drafti avaringi valik, Tyler Bozak või Nazem Kadri - kuna üks tsenter peaks vastu tulema - ja tõenäoliselt ka Jake Gardiner. Kuid usun, et Toronto on valmis selle hinna välja käima," rääkis Dreger telekanalis TSN.

Iseasi on muidugi see, kui palju Leafsi siirdumine Staalile sümpatiseerib. Torontosse minek ei ole väga suur edasi samm sellest seisust, mis hetkel Hurricanesis valitseb, kuna sealgi pole playoffidesse jõudmine kindel. Lisaks on 30-aastasel ründajal lepingus ka igasuguste üleminekute suhtes ei-sõna ütlemise õigus.

Kommentaarid