Oilersi masendav algus jätkub

Edmonton Oilersi väravavaht Ben Scrivens lubas küll, et toob Vancouver Canucksi vastu meeskonna hooaja esimese võidu ära, kuid nii see siiski ei läinud. Canucks jättis vastased nulli peale ning võttis 2-0 võidu. Tegu oli Ryan Milleri karjääri 30. nullimänguga.

(foto: Reuters)
Üllatuslikult pidi ligi 17 000 pealine publik esimest väravat ootama üle poole tunni. Näib, et Oilers on vähemalt kaitses edusamme tegemas. Baranka tehti katki Radim Vrbata poolt, kes skooris oma hooaja kolmanda. Loomulikult taaskord tänu Sedinide eeltööle.

Viimasel minutil vormistas tühja võrku lõppseisu Daniel Sedin. Tegu tema hooaja esimese väravaga. Mängides Oilersi vastu üheksandat korda, pole Miller oma karjääri jooksul veel kaotust nendes kohtumistes pidanud tunnistama.

Oilersi ajaloo halvim algus tekitab küsimuse kaua peatreenerile Dallas Eakinile aega veel on antud. Alates 2013. aasta suvest meeskonna tüüri juures oleva ameeriklase käe all pole meeskond mitte mingisugust edasiminekut näidanud.


Matši oli kohapeal jälgimas ka Toronto Maple Leafsi peamänedžer Dave Nonis. Leafsi ja Oilersi vaheline tehing tulemas?

Muud matšid:

Buffalo Sabres 0 - 1 Florida Panthers (tipphetked)

Gerard Gallantile tõi Panthersi peatreenerina esimese võidu Roberto Luongo karjääri 67. nullimäng. Selleks oli vaja teha 26 tõrjet. Kohtumine oli täielikult Panthersi kontrolli all ja lõpuks oldi pealevisetega üle 35-26. Sabres ärkas küll viimasel kolmandikul, kus saadi ka kasutada enam kui 40 sekundit 5 vs 3 vastu olukorda, kuid Luongo on hetkel väga heas vormis. Ta on viimases kahes mängus enda selja tagant korjanud vaid ühe

Columbus Blue Jackets 3 - 2 Calgary Flames (tipphetked)

Jackets sai enamvähem poole mänguga 3-0 ette, kuid jäi siis veidi lohakaks. Flames jõudis ühe värava kaugusele kaheksa minutit enne normaalaja lõppu tänu 24-aastase debütandi Josh Joorise karjääri esimesele väravale. Viimaseks kaheks minutiks pandi Jacketsi tsooni ka korralik telklaager püsti, kuid Sergei Bobrovskit siiski kolmandat korda üle mängida ei õnnestunud. Matt Calvert lõpetas 1+1'ga ja Mark Letestu tegi kaks söötu.

Toronto Maple Leafs 1 - 4 Detroit Red Wings (tipphetked)

Kaks kolmandikku väga võrdselt kulgenud kohtumises suutis Red Wings oma võimalusi paremini realiseerida. See ei olnud ka raske, kuna Henrik Zetterberg säras jalustrabavate söötudega. Lõpuks sai rootslane söödupunkte kokku koguni neli. Viimati korjas mõni Red Wingsi mängija Leafsi vastu neli silma 18 aastat tagasi. Selleks oli Brendan Shanahan, praegune Leafsi president. Kaks korda realiseeris Zetterbergi ilusa eeltöö väravaks Johan Franzen, kes sai ka teise värava juures viga ning pidi mängust lahkuma. Leafs sai viimasele kolmandikule ideaalse alguse, mil esimese minuti sees skooris Mike Santorelli, kuid igasugused come-backi plaanid nurjas viis minutit hiljem Justin Abdelkader. Ja siis olid särgid taas jääl.


Winnipeg Jets 0 - 2 Nashville Predators (tipphetked)

Jets jäi teist mängu nulli peale tänu Pekka Rinne 31 tõrjele. Väravaid tõid meeskonnale Mike Ribeiro ja James Neal, kes skooris Predatorsi värvides oma esimese. Andrei Voltšenkov korjas endale mõlema värava puhul söödupunkti.

Anaheim Ducks 2 - 1 Minnesota Wild (tipphetked)

Darcy Kümperi nulliseeria kestis 163 minutit ja 46 sekundit. Selle murdis Andrew Cogliano. Jason Zucker oli Wildi teise kolmandiku alguses ette viinud. Võidu tõi Corey Perry hooaja viies tabamus.

Kommentaarid