Sabresi mängijad ringlevad vahetustehingute juttudes

Hooaeg on veel väga noor, kuid on selgunud, et Buffalo Sabres võib tänavu olla isegi halvem, kui enne hooaega ette kujutati. See peaks sobima kõigile konkurentidele, kuna aina halvenev seis peaks Sabresi muutma mängijate turul väga aktiivseks. Esialgu aga veel superaled ei korraldata.

(foto: Jen Fuller/Getty Images)
Hetkel on Sabresi rivistusest kõige nõutumateks meesteks Tyler Myers ja Chris Stewart. Esimese suhtes on suurim huvi Detroit Red Wingsil, kes soovis kaitset juba suvel tugevdada, kuid vabaagentide turul jäädi pika ninaga. Spekuleeriti, et seda peatreeneri Mike Babcocki maine tõttu.

Kahe osapoole vahel on aga hetkeseisuga korralik ookean. Väidetavalt ei taha Sabres pärast tehingut lollina paista ja seega on nõutud hind suur. Endale tahetakse mõnda Red Wingsi erksaimat tulevikulootust. Juttudes on ringelnud Anthony Mantha ja Gustav Nyquisti nimed, aga olgem ausad, enne hakkavad jääkarud kõrbes elama, kui Red Wingsi kumbagi neist loovutab.

Stewartist on enim huvitatud Boston Bruins. Peatreener Claude Julien pole suvel lahkunud Jerome Iginlale leidnud õiget asendust ning Stewart võiks selleks meheks saada. Sabres nõuab tema eest kahte noormängijat või ühte noort + drafti valikut.

Tehingut raskendab Bruinsi jätkuvalt niru seis palgalimiidiga. Nüüdseks on küll vabaruumi ligi 3.8 miljoni dollari jagu, aga Stewarti mahutamiseks tuleb mõne saja tuhande jagu endale veel lisaruumi tekitada. Stewarti lepingu ülevõtmiseks peab vaba olema 4.15 miljonit.

Kommentaarid