Ühe mehe õnnetus on teise õnn Dallase moodi

Dallas Starsi talendikas kaitsemees Brenden Dillon on viimaks oma lepingu kätte saanud. Novembris 24ndat sünnipäeva tähistav kanadalane pistis tasku aastase lepingu, mis toob talle sisse 1.25 miljonit dollarit ehk veidi alla miljoni euro. Huvitaval kombel tuli uudis tema lepingust vahetult enne seda, kui klubi teatas, et on jäänud ilma oma kaitseliini kõige kogenumast liikmest. Sergei Gontšar peab järgmised 3-5 nädalat olema jäält eemal pahkluu mõra tõttu.

(foto: Ronald Martinez/Getty Images)
40-aastane Vene karu murti maha nädala alguses Tampa Bay Lightningu vastu peetud kontrollkohtumises. Pahkluu purunes ühe pealeviske blokeerimisel. 2009. aastal Pittsburgh Penguinsi rivistuses Stanley karika võitnud venelase jaoks on see viimaste aastate tõsisem vigastus. Olgugi, et vanust on juba korralikult peale tiksunud, siis on ta viimase kahe hooaja jooksul jätnud vahele vaid üheksa põhihooaja matši.

Dillon on samas ajavahemikus puudunud vaid kahest kohtumisest, seega on uus leping nii mehe enda kui ka klubi vaatevinklist vaadatuna väga hea uudis.

Seejuures hoidis noorhärra end lepingukõneluste ajal vormis WHL-i meeskonna Vancouver Giantsi juures koos teise põrgulise Ryan Johanseniga. Ehk saab nüüd ka Columbus Blue Jacketsi mees lähiajal oma tujudest võitu ning jõuab meie aja järgi ööl vastu järgmist reedet Buffalo Sabresi vastu peetavaks põhihooaja avakohtumiseks jääle.

Kommentaarid