Bruins saatis Boychuki Islandersisse

Enne hooaja algust palgalimiidist selgelt üle olnud Boston Bruins pidi olukorra klaarimiseks ühe oma mängijatest ära saatma ja nüüd on see tehtud. Alates 2008. aastast klubis olnud kaitsja Johnny Boychuk saadeti New York Islandersisse. Suurest Õunast tuli vastu kolm drafti valikut.

(foto: Jared Wickerham/Getty Images)
Islanders loovutas hinnatud kaitsemehe eest 2015. aasta teise ja kolmanda ringi valikud ning 2016. aasta teise ringi valiku. 30-aastasest kanadalasest peaks saama meeskonna üsnagi noore kaitseliini liider.

Boychukil on selja taga karjääri parim aasta viie värava ja 23 punktiga. Ta toodi NHL-i 2002. aasta draftist, mil teima peale kulutas oma teise ringi valiku Colorado Avalanche. Boston tõi ta endale vahetustehinguga, mille käigus loovutati ründaja Matt Hendricks, kes jagas mullu aega Nashville Predatorsi ja Edmonton Oilersi vahel.

Uue hooajaga alustab Boychuk oma 2012. aastal sõlmitud lepingu viimast aastat, mis toob talle sisse 3.6 miljonit dollarit. Kuna Bruinsil on lood palgaruumiga sama kitsad kui Stockmani hullude päevade ajal, siis ei oleks tõenäoliselt suudetud talle uut lepingut pakkuda. Seega on kõigi osapoolte jaoks tegu asjaliku käiguga.

Kommentaarid