VIDEO: Zack Kassian hüppas valele vahetusmeeste pingile

Vancouver Canucks jäi läinud ööl Colorado Avalanche'ile alla 3-7 ja sellest kohtumisest midagi head meenutada pole. Küll oli aga palju rõõmsam meeleolu päev enne seda. St. Louis Blues pandi paika 4-1 ja Zack Kassian pakkus humoorika vahejuhtumi, kui hüppas mängu käigus vastasmeeskonna vahetuspingile.

(foto: puckedinthehead.com)
23-aastane ründaja ei ole just tuntud kõige teravama kriidina. Näiteks sattus ta neli aastat tagasi baarikaklussesse. mille järgsselt tuli hiljem teha ühiskondlikult kasulikku tööd ja tasuda ka kakluspartneri hambaravi arve. Bluesi vastu ta aga säras oma mängija tarkusega. Kassian hüppas vastasmeeskonna pingi peale selleks, et vältida üleliigse mängija eest saadavat karistust.


"Alex Burrows jäi ühe mängija külge kinni ja see oli lähim pink, kuhu ma sain hüpata nii, et kohtunik patustamist ei märkaks," kommenteeris Kassian humoorikat vaheseika. Samuti tunnistas kunagine Buffalo Sabresi esimese ringi drafti valik, et see ajas vastased korralikult närvi, aga kõik juhtus sedavõrd kiiresti, et keegi ei jõudnud sellele reageerida.

Kommentaarid