MASENDAV! Sabres suutis Ducksi vastu vaid 12 pealeviset

Buffalo Sabres on kehv, lausa väga kehv ning see ei peaks mitte kellegi jaoks enam üllatus olema. Küll on aga võimalik "kehvast" olla veel halvem ning seda näitas Sabres Anaheim Ducksi vastu. Masendava esitusega saadi kirja vaid 12 pealeviset!

(foto: Bill Wippert/Getty Images)
Sabres oli kahes eelmises matšis Columbus Blue Jacketsi ja Chicago Blackhawksi vastu näidanud head iseloomu ning võitluslikkust. Mõlemal puhul mindi viimasele kolmandikule viigiseisult, kuid Ducksi vastu see ei õnnestunud. Viimasele perioodile võeti kaasa 0-2 kaotusseis, mis kasvas lõpusireeni hetkeks 1-5 peale.

Corey Perry sai kirja hooaja neljanda tabamuse ja oma karjääri esimesed kaks tükki tegi 21-aastane kollanokk William Karlsson. Lisaks said oma hooaja teised kollid Matt Beleskey ja Ryan Kesler, kelle tabamus sündis karistusviskest.

Hooajadebüüdi teinud Sabresi väravavaht Michal Neuvirth seisis lõpuks silmitsi 44 pealeviskega. Seni on Sabres endale kõigis matšides 40+ pealeviset lasknud ja sedaviisi ei ole võimalik kaugele purjetada. Eriti, kui enda rünnak lonkab mõlemat jalga.

Ducksile kingiti ka masendavalt palju enamuse olukordi (6), mis tulid enamjaolt täiesti mõttetutest olukordades. Jõulise mänguga tehti ka Patrick Marooni põlv puruks.

Kodumeeskonna ainsaks rõõmuhetkeks jäi Tyler Ennise hooaja teine tabamus.

Vaata mängu tipphetki SIIT.

Peatreener Ted Nolanil oli pärast mängu nii mõndagi öelda.

Sabresi Kolgata tee jätkub ööl vastu kolmapäeva matšiga Carolina Hurricanesi vastu. Kui seal nüüd ka midagi ei õnnestu, siis ei kujuta ettegi, kui nutune see seis võib hooaja lõpuks olla.

Kommentaarid