Veel vigastusi: uuteks ohvriteks Bernier ja Foligno

Eile Boston Bruinsi vastu ülitähtsa 4-3 lisaaja võidu saanud Toronto Maple Leafs jäi hommikult ootama veel häid uudiseid. Pidi selguma meeskonna esiväravavahi Jonathan Bernier vigastuse tõsidus. Eelmisel suvel Los Angeles Kingsist hangitud kanadalane lahkus mängust viimasel kolmandikul. Samuti tabas eile valus hoop Columbus Blue Jacketsit. Philadelphias alistati küll Flyers 2-0, kuid päris lõpuhetkedel lendas vigastusega auti meeskonna üks suurimaid punktitoojaid Nick Foligno.

(foto: USA Today)
Tänaseks on selge, et mõlemad mehed vigastasid põlve ning ühtlasi on ka mõlema jaoks keset pingelist lõpuheitlust põhihooaeg läbi. Leafs peab nüüd väravasuul jätkama James Reimeriga, kellega koos on viis mängu jutti kaotatud. Mõlemad Reimer ja Bernier olid heas hoos hooaja alguses ning siis ka Leafsil põhimõtteliselt konkreetne esinumber puudus, kuid hooaja keskel kerkis selleks siiski Bernier. Maple Leafsi playoffide lootus ripub juuksekarva küljes ja asub nüüd ka Reimeri õlgadel.

(foto: Mike Stobe/Getty Images)
Folignol oli mullu Columbuses pettumust valmistanud debüüthooaeg (45 mänguga vaid 19 punkti), kuid ta tõusis tänavu meeskonna üheks võtmemängijaks. Tehes 70 mänguga 18 + 21 jääb Blue Jackets temast kindlasti puudust tundma. Huvitaval kombel sai eile vigastada ka Buffalo Sabresis mängiv Nicki noorem vend Marcus, kelle jaoks samuti hooaeg läbi. Vanem veli ja Bernier võivad veel tänavu jääle saada, kuid selleks peavad nende meeskonnad playoffidesse kvalifitseeruma.

Kommentaarid