Avalanche jalutas Pittsburghist ära üllatusliku võiduga

Pittsburgh Penguinsi peatreener Mike Sullivan on lähedal jõudmaks meeskonna bossina 100. põhihooaja võiduni, aga see ei taha kuidagi tulla. Eelmine kohtumine kaotati vaatamata suurele ülekaalule Toronto Maple Leafsile ja nüüd juhtus sama Colorado Avalanche'i vastu.

(foto: Twitter @PR_NHL)
Jared Bednari meeskond jäi pealevisetega kodumeeskonnale alla 28-40, aga pääses siiski Pittsburghiist tulema 2-1 võiduga. Jonathan Bernier jäi oma hooaja teisest nullimängust ilma alles 12 sekundit enne lõpusireeni.

Kohtumise kõik väravad sündisid viimasel kolmandikul. Mark Barberio ja Blake Comeau viisid külalised 2-0 ette, enne kui Phil Kessel lõpusekunditel viimase üheksa mängu peale oma seitsmenda värava tegi.

"Pittsburghiga mängides tuleb oma parimal tasemel olla, vastasel juhul jääd häbisse," märkis Bednar pärast mängu. "Olen oma meeskonna esitusega päris rahul."

Avalanche teenis alles oma hooaja kuuenda võõrsilvõidu. Neist kolm on tulnud aga viimase kuue mänguga.


Pingviinid ei pea kaua revanši võimalust ootama. Juba esmaspäeval kohtutakse omavahel uuesti.

Teised kohtumised

New York Islanders 3 - 1 Washington Capitals (tipphetked)

Kodumeeskond pani 22 minutiga kolm tükki ja Capitals sellest šokist ei kosunudki. Sel kuul eelnevalt vaid ühe stardi võitnud Jaroslav Halak oli uuesti tasemel 31 tõrjega. Capitals võttis viimase 11 mängu peale alles kolmanda kaotuse. Kuigi tõsi, enamus kohtumistest (9) on olnud kodujääl.

New York Rangers 1 - 2 (KV) Dallas Stars (tipphetked)

Pealevisetega 45-25 üle olnud Stars jäi viimastel minutitel normaalajavõidust ilma, ent kolmemänguline kaotuste jada õnnestus siiski lõpetada. Karistusvisetel võidutseti Aleksandr Radulovi ja Jason Spezza tabamustest.

Detroit Red Wings 1 - 2 (LA) Florida Panthers (tipphetked)

Pantrid pikendasid võõrsilmängude punktiseeria nelja peale tänu Michael Mathesoni hooaja esimesele väravale. 23-aastane kaitsja tegi selle ära lisaaja 3. minuti alguses. Red Wings on viimasest kümnest kaotanud üheksa ja neist neli on tulnud just lisaperioodil.

Winnipeg Jets 5 - 1 Vancouver Canucks (tipphetked)

Kodust eemal eelmisel nädalal kolm jutti kaotanud Jets naasis tuttaval jääl võidusoonele. Kirja läks juba seitsmes järjestikune koduvõit. Ühtlasi pikendati kodune punktiseeria 11 mängu peale. Mõlema puhul on tegu klubi rekordi kordustega.

Anaheim Ducks 3 - 2 Carolina Hurricanes (tipphetked)

Jakob Silfverberg naasis koosseisu väravaga ning Ducks sai tagasi ka Ryan Getzlafi, aga kaotas kohe Corey Perry, kes viidi alakeha vigastusega otse haiglasse. Hurricanes läks küll mängu juhtima, aga sai oma teise alles kolm minutit enne lõppu. Viimase kümne mängu peale tuli kaheksas kaotus.

Kommentaarid