Sabres saadab kõrgepalgalise Moulsoni AHL-i

Buffalo Sabres on sügavas kriisis. Meeskond on alates novembri algusest kogunud vaid kolm võitu ja viimasest neljast kaotusest kolm on tulnud nii, et ise pole ühegi väravani jõutud. Sellise vormi pealt on tehtud tõsine muudatus. Matt Moulson waive'iti ning mitmekordset 30 värava skoorijat on ootamas aeg AHL-is.

(foto: diebytheblade.com)
Moulson tegi mõned aastad tagasi New York Islandersi eest kolm järjestikust vähemalt 30 väravaga hooaega ning see oli üheks põhjuseks, mis tõi talle 2014. aasta suvel lepingu, mille keskmiseks töötasuks viis miljonit dollarit. Paraku on ta kujunenud hetkel ühe halvima lepinguga mängijaks.

34-aastane ründaja pole tänavu NHL-is mitte ühegi punktini jõudnud. Seda isegi olukorras, kus keskmiselt poolteist minutit ülekaalu aega kogunenud.

Sabresi endine asekapten, kelle leping kehtib järgmise hooaja lõpuni, jäi üleeelmisel hooajal karjääri halvima 21 punkti peale, kuid tuli mullu 32 silmaga näiliselt august välja.

Klubi hoiab Moulsonist loobumisena palgafondist natukene raha kokku. Temaga seoses otsiti ka vahetustehinguid, aga ühestki ei tulnud asja.


Koosseisus tühjaks jäänud kohta on nähtavasti toodud täitma Scott Wilson. 25-aastane ründaja, kes oli tänavu korra juba klubi vahetanud, jõudes Pittsburgh Penguinsist Detroiti, saadi 2019. aasta drafti 5. ringi valiku vastu.

Wilson on samuti barakaga mees, kuigi kahe klubi peale on tänavu kirjas 20 matši.

Kommentaarid