Pokkeriäss Daniel Negreanu plaanib Las Vegase klubis osaluse osta

Pokkeriturniiridelt läbi aegade enim raha kogunud (räägitakse 30-st miljonist dollarist) Daniel Negreanu saab oma teenistusega nii mõndagi teha ja osa sellest plaanib ta kulutada ühe oma unistuse täitmisele. Kanadalane loodab endale osta hokiklubi. Vähemalt tükikese sellest.

(foto: pokerstars.net)
Negreanu on aktiivselt toetanud Las Vegasesse NHL-i klubi tegemist ja nüüd, kus see on praktiliselt kindel, valmistub ta järgmise sammu tegemiseks. Pokkeriäss kavatseb endale osaluse osta, olles kindel, et klubi saadab edu. "Meil on korralik omanik, mänguhall ja oleme müünud 13 000 hooajapiletit. Vegases elab 2.2 miljonit inimest. Tegu on spordilinnaga. Oleme mitmeid aastaid mingisugust professionaalset klubi siia oodanud," rääkis Negreanu hiljutises intervjuus.

Poisikesena Toronto Maple Leafsi toetanud Negreanu usub, et tänu soodsale maksupoliitikale ja kirevale elule on Las Vegas vabaagentide jaoks ahvatlevaks kohaks. See tähendaks omakorda seda, et üsna pea oleks Las Vegase meeskond juba vägagi konkurentsivõimeline. "Meil ei läheks võitva meeskonna ehitamisega nii kaua, kui inimesed arvavad. Panustaksin sellele, et nelja-viie aasta pärast oleks meeskond juba playoffides," teatas Negreanu.

Negreanu lubab olla kohal kõigil meeskonna mängudel ja usub, et huvipuuduse all uus klubi kannatama ei peaks: "Inimesed ütlevad, et Vegases pole hokikultuuri, aga sama mainiti San Jose kohta ja nüüd on San Jose Sharksi linn."

Mängupaik on Vegases peagi valmis. Kõik huvilised saavad ka selle ehitamisele kodulehe kaudu kaasa elada. 17 500 pealtvaatajat mahutav hall saab valmis tuleval kevadel ning jääb siis põnevusega asunikku ootama.

Kommentaarid