Jarret Stoll jätkab Rangersis

Los Angeles Kingsiga kaks korda Stanley karika võitnud Jarret Stolli jaoks läheb suvi aina ilusamaks. Aprillis narkootikumide omamisega vahele jäänud ründaja pääses sellest juhtumist ÜKT-ga ning nüüd on tal uueks hooajaks ka leping taskus. 2003. aastal Edmonton Oilersi ridades alanud karjäär jätkub New York Rangersis.

(foto: tvnewsroom.org)
Rangers on Stolliga teinud aastase lepingu, töötasuga 800 000 dollarit. Suures Õunas loodetakse kindlasti, et riskantne samm tasub ennast paremini ära, kui eelmisel aastal Ryan Malone'iga ette võetud projekt. Malone oli samuti enne New Yorki siirdumist värskelt narkootikumidega pahandustesse sattunud. Temaga tehti ka aastane leping, aga 2010. aasta OM-hõbe kestis Rangersis vaid kuus mängu enne, kui AHL-i kupatati ja sellele järgnes veebruaris karjääri lõpetamine.

Marian Gaborik, kes nii Rangersit kui Kingsi esindanud, on Stolli vähemalt heade sõnadega teele saatnud: "Ta on võitja ja suurepärase võitlusvaimuga. Ta aitab Rangersit mitmel moel. Ta on suurepärane kutt, meeskonnale ja New Yorgile hakkab ta kindlasti meeldima."

Rangersi peamänedžer Jeff Gorton on samal ajal kiitnud Stolli mitmekülgsust: "Ta suudab rünnakul mängida kõiki kolme positsiooni, ta suudab karistusi surmata, võita lahtiviskeid ja võib mängida erinevates kolmikutes."

Kommentaarid