Uus kokaiini juhtum: vahistati Kingsi Jarret Stoll

Peaaegu täpselt aasta tagasi (11. aprill) sattus toona Tampa Bay Lightningu värve esindanud Ryan Malone ametivõimudega pahuksisse, kui mees võeti vingerdava sõidustiiliga maha ning tema valdusest leiti kokaiini. Nüüd on samasugusesse sekeldusse sattunud Los Angeles Kingsi Jarret Stoll.

(foto: Debora Robinson/Getty Images)
32-aastane ründaja vahistati eile Las Vegases kahtlustatavana kokaiini omamises. Lisaks ringlevad jutud, et NHL-is ligi 800 põhiturniiri kohtumist pidanud mehe valdusest leiti ka ecstasy tablette. Nähtavasti oli Stoll vingelt tähistamas tänavust playoffide algust. Üle mitme aasta sai seda lõdva püksirihmaga teha.


Saab olema huvitav näha, mis Stollist edasi saab. Suvel on temast saamas vabaagent.

Malone'i juhtum lõppes sellega, et ta tunnistas ennast kõiges süüdi, mille järel suunati ta sundravile. Uueks hooajaks sai ta New York Rangersilt lepingu, aga tegi põhihooajal kaasa vaid kuues kohtumises, enne kui AHL-is maandus. Veebruaris ostis Rangers tema lepingu välja ning 35-aastane mängumees teatas, et ei ole enam hoki mängimisest huvitatud.

Stoll liitus Kingsiga 2008. aasta suvel ja oli oma võitlusliku mänguga olulisel kohal meeskonna hiljutises kahes Stanley karikavõidus.

Kommentaarid