Sabres vallandas Nolani

Buffalo Sabres täitis ilusti oma tänavuse hooaja eesmärgi, lõpetades liiga viimasena, aga see ei olnud piisav, et päästa peatreeneri Ted Nolani töökohta. Enamvähem täpselt 12 kuud pärast seda, kui Nolaniga tehti 3-aastane leping, lükati ta uksest välja.

(foto: sportsglory.com)
Vallandamise põhjuseks on see, et Nolan ei saanud klubi kõige tähtsamate ninadega ja mängijatega väga hästi läbi. Sabresi peamänedžer Tim Murray tunnistas, et vallandamisotsuseni jõuti pärast seda, kui erinevate mängijatega eile kuue tunni jooksul kohtuti. "Vahest mõned treenerid lihtsalt ei sobi teatud meeskondadele," põhjendas Murray.

Nolan tõi oma teisel perioodil klubi peatreenerina veidi vähem kui kahe hooajaga 40 võitu. Arvestades, kuidas klubi vabanes tänavuse hooaja käigus igast väravavahtist, kes ühel hetkel meeskonnale võite hakkas tooma, siis võib vähese võitude arvu ka Murray kaela kupatada.

"Meil polnud suuri tülisid, aga meie vahel oli suhtlemine puudulik. Kuigi selles oleme me mõlemad süüdi," tunnistas Murray, kes teatas, et Sabres uue peatreeneri otsimisega kiirustama ei hakka. Soovitakse ära vaadata, mis juhtub playoffides ja kes nendest satsidest vabanevad. Sihitakse mõnda nimekat tüürimeest.

"Tean, et see (Nolani vallandamine) pole populaarne otsus, aga minu jaoks on tähtis meeskond paremaks muuta. Tundsin, et see oli meie jaoks võimalus paremaks muutuda ja arengut jätkata," lisas Murray.

Sabres on põnevusega ootamas tulevat laupäeva. Just siis toimub tänavune drafti loterii. Connor McDavidi endale saamine annaks kindlasti mitmetele nimekatele peatreeneritele põhjuse Buffalosse kolimiseks.

Kommentaarid