Taylor Hall Chiarelli palkamisest: "Arvasin, et see on trükiviga."

Edmonton Oilers sai sel nädalal endale uue peamänedžeri, kellele palkamine oli paljude jaoks üllatus. Nii ei suutnud oma silmi uskuda ka meeskonna suurim täht Taylor Hall, kes arvas, et Peter Chiarelli palkamine oli lihtsalt uudisribas olnud trükiviga.

(foto: scoopnest.com)
Hall oli parasjagu enne Tšehhisse MM-ile lendamist oma vanemaid külastamas, kui uudis avalikuks sai. "Nägin teleris uudisriba ja arvasin, et see on trükiviga," tunnistas 23-aastane ründaja. "Arvasin, et Peter tuleb klubisse lihtsalt järelvaatajaks."

Oma sõnade kohaselt jääb Hall nüüdseks endist Oilersi peamänedžeri Craig MacTavishit taga igatsema ja seda ka hea põhjusega. MacTavish keeldus kategooriliselt oma noorte ründajate loovutamisest. Hall võis ennast nii klubis kindlana tunda, aga enam see nii pole.

"Ma ei tea, mis tema (Chiarelli) plaan saab olema, aga ta on tõestanud, et ei karda vahetustehingute tegemist," tunnistas 2010. aasta drafti avavalik. "Ta on varasemalt noortest loobunud, aga ma ei taha klubist lahkuda. Senised viis aastat on rasked olnud, kuid Connor McDavidi saamine peaks seda muutma."

Hall kiitis McDavidit: "Arvan, et see, mida kõik räägivad on tõsi. Ta on vaid 18-aastane, aga arvan, et tal ei lähe väga palju aega kohanemiseks."

Lisaks Hallile kuulub Oilersist Kanada MM-koondisesse ka Jordan Eberle. Turniiril mängitakse Todd McLellani juhendamisel ja võimalik, et seda saadakse teha ka uuel hooajal. Endist San Jose Sharksi bossi seostatakse tugevalt Oilersi peatreeneri tooliga.

Kommentaarid