Jagr tegi Panthersiga uue lepingu

Jaromir Jagr teatas eile pärast Florida Panthersi hooaja viimast mängu, et on lähedal klubiga uue lepingu tegemisele ning kiirelt on allkirjad ka paberile pandud. Veebruaris 43-aastaseks saanud Jagr jätkab karjääri veel (vähemalt) ühe aasta.

(foto: Twitter @Cats0ntheprowl)
26. veebruaril New Jersey Devilsi poolt Panthersile loovutatud kogenud ja nooruse eliksiiri avastanud ründaja korjas uue klubi eest 20 mänguga 18 punkti (6+12). Kogu hooaja numbriteks kujunesid 77 mänguga 47 silma (17+30).

Jagr, kes on tõsiselt kaalumas Tšehhi MM-koondisega liitumist, jõudis läinud ööl Devilsi vastu oma karjääri 1550. mänguni. See tõstis ta läbi aegade edetabelis 11. kohale, mööda Alex Delvecchiost. Uuel hooajal jõuab ta tõenäoliselt esikümnesse - Nicklas Lidström on 14 mängu kaugusel. Sel juhul saaks Jagrist ka läbi aegade enim NHL-i mänge pidanud eurooplane. Pärast seda tuleb 63 kohtumist kaasa teha, et mööda saada Ray Bourque'ist.

Olles hetkel 1802 punkti peal on sihtmärgiks ees "Hr. Hoki" Gordie Howe'i 1850 silma. Selle ületamisega pääseks Jagr läbi aegade punktitabeli kolmandaks. 722 põhihooaja väravaga on Jagr hetkel 6. kohal, aga kui noored pantrid vanameistrit korralikult toidavad, siis miks mitte hüpata selleski edetabelis esikolmikusse? Hetkel hoiab 3. kohta Brett Hull 741. väravaga.

Jagr teenib uue lepinguga kolm ja pool miljonit dollarit, mis on meie rahas umbes 3.3 miljonit.


Kommentaarid