Kings peab põhihooaja Sekerata lõpetama

Los Angeles Kings sai sellel nädalavahetusel Edmonton Oilersi ja Colorado Avalanche'i vastu kaks kohustuslikku võitu ja seda ilma ühe oma põhikaitsjata. Veebruari lõpus Carolina Hurricanesist hangitud Andrej Sekera on vigastusega riiulile pandud ning põhihooajal teda enam jääl ei näe.

(foto: Jae C. Hong/AP)
Sekerat vaevab alakeha vigastus. 28-aastane kaitsja on seni Kingsi särgis peetud 16 kohtumisega kogunud neli punkti (1+3). Pärast klubivahetust on ta taandunud rohkem musta töö tegijaks, aga Kings jääb tema kogemusi kindlasti taga nutma. Eriti kui mees ka playoffides jääle ei pääse. Kui muidugi Kings sinna üldse jõuab.

Samal ajal ripub hiigelsuur küsimärk endiselt Slava Voinovi pea kohal. Koduvägivallas süüdistatava venelase kohtuistungit on pidevalt edasi lükatud ja sel nädalal sai selgeks, et asi venib vähemalt juunikuuni. Samuti käis 25-aastane kaitsja sel nädalal Achilleuse kõõluse operatsioonil. Sellest taastumine võib ulatuda nelja kuuni. Kohtus süüdimõistmisel ähvardab teda aga tervelt üheksa aasta pikkune vanglakaristus.

Samas on Kingsi divisjonirivaal Vancouver Canucks saanud heade uudiste osaliseks. Kui paar nädalat tagasi arvati, et Ryan Millerit põhihooajal enam mängimas ei näe, siis nüüd on antud teada, et teda loodetatakse ühes või kahes põhiturniiri mängus kasutada. Meeskonna esiväravavaht naases reedel treeningutele.

Kings ja Canucks mängivad meie aja järgi teisipäeva varahommikul omavahel.

Kommentaarid