Halb uudis Canucksile: Milleri vigastuspaus kujuneb kardetust pikemaks

Veebruari lõpus põlve vigastanud Ryan Miller pidi algselt audis olema kuu aega, kuid nüüd on selgunud, et Vancouver Canucks peab siiski pikemalt oma esiväravavahita hakkama saama. Temata tuleb veeta kogu ülejäänud põhiturniir.

(foto: Brad Penner/USA TODAY Sports)
Canucks on ilma Millerita kümnest mängust korjanud kuus võitu, aga playoffidesse kvalifitseerumine on endiselt õhus. Hetkel istutakse Anaheim Ducksi järel Vaikse ookeani divisjonis teisel kohal, kuid selja taga on vaid mõne punkti kaugusel võimas tandem - LA Kings ja Calgary Flames.

Hea uudis on see, et Eddie Läck on seni väravasuul lippu kõrgel hoidnud ja eelpool mainitud kümnes kohtumises tervelt seitsmes lasknud enda selja taha kaks või vähem väravat, kuid on ka üks halb uudis. Vahetult enne põhiturniiri lõppu läheb Canucks neljamängulisele välisturneele, kus kohtumised tuleb paari kaupa ehk ilma puhkepäevata ära mängida. Tavaliselt kasutatakse nendes olukordades kahte väravavahti.

27-aastase rootslase seljatagust katab hetkel kolm aastat noorem kaasmaalane Joacim Eriksson, kellel seni kirjas vaid üks NHL-i mäng.

Vaatamata oodatust pikemaks kujunenud vigastupausile pole vähemalt Miller niisama nukrutsema jäänud. Muu hulgas otsustas ta osa võtta võistlusest, millega soovitakse Läcki varustust värvikamaks teha.

Kommentaarid