Ducks alistas lisaajal Kingsi

Kui Los Angeles Kings lollitas Anaheim Ducksi mullustes playoffides, siis põhiturniiri mängudes on lood hoopis vastupidised. Tänavu suutis Stanley karikakaitsja oma naabri alistada vaid ühes vastasseisus. Omavaheline viies matš lahenes Ducksi 3-2 lisaaja võiduga.

(foto: Kevin Sullivan/OC Register)
Algus oli samas Kingsi jaoks ilus. Avakolmandiku keskel kulus välja teenitud ülekaalu olukorrast vaid mõned sekundid, kui Jeff Carter Anze Kopitari söödust skoori avas. Need kaks on hetkel võitlemas Kingi resultatiivseima mängija au nimel. Mõlemal on kirjas 53 silma.

Vaatamata sellele, et kohtumisele tehti särtsakas algus, tuli järgmiseid väravaid oodata viimase kolmandikuni. Seal domineeris Kings - pealevisked 17-9 - aga värava ees oli hoopis kodumeeskond oli edukam. Patrick Maroon skooris esimese minuti sees viigivärava ning Jakob Silfverberg viis kaheksandal minutil Ducksi ette.

Nii on Kings tänavu kõigis vastasseisudes, välja arvatud kodus saadud 3-2 lisaaja võidus, mänginud viimasel kolmandikul Ducksi vastu edu maha. Küll läks siin aga selgelt paremini, kui eelmine Anaheimis peetud mäng (Ducksi võit 4-2) ja vähemalt võideldi lisaaeg välja. Selle tõi Kingsile veidi enam kui neli minutit enne lõppu Justin Williams.

Lisaajal paraku aga ei tekkinud külalistel võimalust rohkemat otsida. Ducks lõpetas selle jube kiirelt ära. Ryan Kesler pani lõppskoori tabloole, kui lisaminutitest oli mängitud vaid 45 sekundit.


Ducks on viimasest 14-st omavahelisest põhihooaja mängust võitnud nüüd kümme.

Teised kohtumised

New York Rangers 0 - 1 Chicago Blackhawks (tipphetked)

Suvel Suurest Õunast minema saadetud Brad Richards tuli tagasi Rangersit kummitama ja kodumeeskond jäi taga nutma teisel kolmandikul lugemata jäetud väravat. Tänu sellele jõudis Scott Darling oma kümnendas mängus karjääri esimese puhta paberini. Ta pidi selleks tegema 25 tõrjet.

Edmonton Oilers 3 - 4 (KV) Columbus Blue Jackets (tipphetked)

Blue Jackets on läbi aastate Edmontonis olnud omadega hädas - enne seda mängu oli 27-st külastusest kirjas vaid viis võitu - aga siin võluti võit kuidagimoodi välja. Pärast 2-0 ette saamist, jäädi veel kaotusseisu, kuid oma nahk päästeti. Enim tegi seda loomulikult väravas seisnud Curtis McElhinney. Tema arvele läks 44 tõrjet. Oilersi enda poolt tuli vaid 20 pealeviset. Karistusvisete seerias skoorisid jakkide eest Ryan Johansen ja Alexander Wennberg, Oilersi poolt vaid Ryan Nugent-Hopkins, kes jõudis selle mänguga karjääri esimese 20 väravaga hooajani.

Kommentaarid