Tiimikaaslased päästsid Niemi Sharksi karjääri

Eelmisel nädalal sulgunud mängijateturul oli Antti Niemi üks huvitavamaid nimesid. Soomlasest väravavahil on suvel leping lõppemas ja nii mõnigi sats oleks tema näol endale saanud ülikogenud puurivahi. Niemi jäi aga San Jose Sharksi ning tuleb välja, et seda suuresti tänu tiimikaaslaste nõudmisele.

(foto: jaakiekkoekspertti.com)
Sharksi liidrid olevat vahetult enne vahetustehingute tähtaega kohtunud klubi peamänedžeri Doug Wilsoniga ning teemaks oli just Niemi tulevik. Kokkusaamisel suudeti Wilson ära moosida. "Nad arvavad, et me oleme konkurentsivõimelised," rääkis meeskonna boss hiljutises intervjuus. "Nad olid täiesti ausad selles, mis viimasel ajal oli juhtunud ning nad võtsid kogu vastutuse. Samas tuleb sellele ka vastata. On aeg sisu näidata."

Oma tugeva kodutoetuse poolest tundud Sharks läks vahepeal kodus tervelt kaheksa mängu ilma võiduta. Kui jaanuaris istuti veel mugavalt automaatsel playoffide kohal, siis nüüd on lõpumängudele jõudmine kahtluse alla sattunud. Kuigi, kui vaadata viimase aja tulemusi - kolm võitu viimasest neljast - siis on äkki tõesti meeskond viimaks asunud oma sisu näitama.

Hooaja suurim väljakutse seisab aga Sharksil veel ees. Põhiturniiri viimasest 15-st matšist on tervelt kümme võõrsil.

Kommentaarid