Seguin naases poolvigasena

Dallas Starsi toetajad said nädalavahetusel superuudise, kui Tampa Bay Lightningu vastu peetud mängus tuli jääle ka Tyler Seguin. 23-aastane ründaja pani 4-5 kaotusega lõppenud mängus ka kohe kaks kolli, aga tema naasmisesse tuleb suhtuda ettevaatlikusega.

(foto: Dominic Ceraldi)
Seguin on tunnistanud, et ta pole täielikult põlvevigastusest taastunud. "Kahe-kolme kuu pärast on kõik taas normaalne. Selle ajani pole ma kindlasti 100%-liselt terve," rääkis talendikas ründaja enne tänast Starsi matši Philadelphia Flyersiga.

Kui Florida Panthersi Dmitri Kulikov Seguini vigaseks tegi, siis arvati, et ta naaseb alles kuue nädala pärast. Starsi suurim väravakütt tuli tagasi aga kolme nädalaga. "Ma arvan, et minust on rohkem kasu 60 või 70%-lisena, kui niisama tribüünil istujana," lisas Seguin.

Vaatamata sellele, et Seguinil jäi vigastuse tõttu vahele kümme mängu, siis peaks ta lisaks väravatele ka punktide arvestuses lõpetama meeskonna parimana. Jamie Benn suutis tema puudumisel ehitada endale vaid ühepunktilise edu.

Stars on viimasest läänekonverentsi playoffide kohast kümne punkti kaugusel. Seguini varajane naasmine on selge märk sellest, et Lindy Ruffi meeskond pole oma lootustele veel käega löönud. Kuigi võimalik, et paari nädala pärast seda siiski tehakse ja siis pannakse Seguin taas riiulile ära.

Kommentaarid