Timoneni tagasitulek jääb lühikeseks

Kimmo Timonen sai nädal tagasi arstidelt pärast veretrombist taastumist lõpuks rohelise tule väljakule naasmiseks, aga tema tagasitulek jääb lühikeseks. Eelmisel reedel Philadelphia Flyersi poolt Chicago Blackhawksi vahetatud kaitsja teatas, et käimasolev hooaeg jääb tema jaoks viimaseks.

(foto: Jonathan Daniel/Getty Images)
Timonen tähistab pooleteise nädala pärast 40. sünnipäeva ja olles enne tagasitulekut öelnud, et soovib mängust lahkuda uisud jalas, siis saab ta endale meelepäraselt karjäärile joone alla tõmmata. Ideaalne oleks seda muidugi teha Stanley karika võitmisega. Selle järgi ta Chicagosse ka läks. "Minu eesmärk on võita karikas," ütles ta pärast eelmise nädala üleminekut. "Asi ei ole rahas ega milleski muus. Mul olid Flyersiga seitse head aastat ja arvasin alati, et lõpetan karjääri seal, aga minu edasi liikumine on õige samm."

Pärast mängijakarjääri lõppu ei kavatse aga loomulikult NHL-is üle tuhande mängu pidanud soomlane koheselt kiiktooli istuda.


Alanud kuu lõpu poole, täpsemalt 25. märtsil, toimub ka emotsionaalne mäng, kui Timonen läheb Blackhawksi ridades Flyersile külla.

Kommentaarid