Malkin vähemalt nädalaks riiulile

Jevgeni Malkin on selgelt hokijumalat millegagi pahandanud. Kõrgemad jõud ei taha talle kuidagimoodi karjääri kolmandat Art Rossi trofeed anda. Olles Tähtede mängu kandis väikese trauma saanud, ootab teda nüüd ees uus vigastuspaus.

(foto: Justin K. Aller/Getty Images)
Venelane jääb jäält eemale alakeha vigastusega. Pausi pikkuseks hinnatakse 1-2 nädalat. Malkin sai viga laupäeval Boston Bruinsi vastu peetud kohtumises, kus ta oma esimese vahetuse ajal Chris Kellylt korraliku obaduse sai. Pärast riietusruumis ära käimist naases ta veel jääle, aga teiseks kolmandikuks siiski enam välja ei tulnud. Samuti polnud teda enam üldse koosseisus järgmisel päeval, kui Pittsburgh Penguins võõrustas Detroit Red Wingsi.

Malkin on tänavu kaasa teinud 63. kohtumises, kust kirja saanud 68 punkti (28+40). Tema keskmine punktisaak mängu kohta on 1.08 ning selle arvestuses jääb ta ülinapilt alla vaid tiimikaaslasele Sidney Crosbyle. Penguinsi kaptenil on see number 1.11.

Liiga punktitabelis on Malkin kuuendal kohal. Liidril John Tavaresel on neli silma rohkem. Võib vaid ette kujutada, milline oleks seis siis kui hokijumal venelast ei kiusaks.

Lisaks Malkinile peab Penguins vähemalt nädal aega hakkama saama ka ilma Patric Hörnqvistita. Rootslane sai viga Red Wingsi vastu peetud matšis.

Kommentaarid