Trotz: "Me ei saa hetkel öelda, et oleme hea hokimeeskond."

Washington Capitals on oma viimase üheksa mängu jooksul alistanud vaid Toronto Maple Leafsi, Columbus Blue Jacketsi ning Buffalo Sabresi. Meeskond on kehva vormi tõttu kindlalt Metro divisjoni tiitliheitlusest välja vajunud ja peab hakkama selja taha vaatama.

(foto: Alex Brandon/AP)
Kuna Boston Bruins, kellega Capitals täna meie aja järgi kell 01:30 kohtub, on viimastel nädalatel mänginud väga hästi, siis on idakonverentsi viimane playoffide koht nüüd vajunud just Washingtoni klubi kätte. Meeskond, kes ihkab üle kõige kuuluda liiga eliiti, peab nüüd asuma heitlusesse selle nimel, et mitte teist aastat järjest playoffidest eemale jääda. Lähim jälitaja Florida Panthers on kuue punkti kaugusel ja hoiab ühte mängu varuks.

Olukord on kiirelt läinud halvaks ja see ei istu ei mängijatele, kes korraldasid pärast eelmist matši Dallas Starsiga, mis lõppes 2-4 kaotusega, omavahelise koosoleku, ega ka peatreener Barry Trotzile, kes on karmi tõe välja öelnud.


Hooaja esimeses omavahelises kohtumises sai Capitals Bruinsist jagu 4-0. Tänane võit aitaks ehk meeskonna uuesti sütitada ja seda oleks hädasti vaja. Capitalsi kalender on põhihooaja lõpus üsna karm. 13-st kohtumisest üheksa on meeskondade vastu, kes on hetkel playoffide kohtadel.

Kommentaarid