Flyers kurvastas Blackhawksi

Philadelphia Flyersi playoffide lootused on jäänud imepisikesteks, aga see ei tähenda, et selles heitluses kaasa ei lööda. Seda tehakse vähemalt selles mõttes, et kõigi teiste elu üritatakse keeruliseks teha. Wells Fargo Centeris kurvastati nüüd Chicago Blackhawksi.

(foto: csnphilly.com)
Kimmo Timoneni naasmine Philadelphiasse lõppes 1-4 kaotusega. Flyers jätkab endast kõrgemal asuvate satside kiusamisega. Viimasest 14-st hetke seisuga playoffidesse kuuluvate satside vastu peetud mängust on tulnud üheksa võitu. Samas on kaotatud üheksa järjest nendele, kes pole playoffide pildi peal.

Blackhawks on hetkel Kesk divisjoni viimasel automaatsel kvalifitseerumise kohal, aga kui Minnesota Wild lammutamist jätkab ning Blackhawks ise sedavõrd nukralt edasi mängib, siis võib see kindlasti veel muutuda. Kohtumises Flyersiga sai Joel Quenneville'i meeskond rõõmustada väga vähese üle.

Külaliste ainus värav tuli viimasel kolmandikul, kui istuti juba 0-3 augus. Ülekaalu olukorrast skooris Andrew Shaw viimases kahes mängus oma kolmanda. Flyersi olid eduseisu aidanud Wayne Simmonds, Ryan White ja Claude Giroux. Viimast sööduga abistanud Jakub Voracek tõusis Sidney Crosby ja John Tavarese kõrvale jagama liiga punktitabeli esikohta.

Steve Mason masendas külalisi 34 tõrjega ning Flyers korjas põhiturniiri raames Blackhawksi vastu oma 11. järjestikuse koduvõidu. Seeria algas 1998. aasta märtsi viimasel päeval. Lõppseisu vormistas ülekaalu väravaga Michael Raffl.


Võib öelda, et ilus võit tuli Flyersi jaoks ka karmi hinnaga. Klubi värvides oma sajanda kolli teinud Simmonds murdis jalaluu ja kaitsja Andrew MacDonald omakorda käeluu.

Teised kohtumised

Edmonton Oilers 4 - 3 Colorado Avalanche (tipphetked)

Viimasel ajal väga heas hoos olnud Semjon Varlamov kestis siin vaid üheksa ja pool minutit. Ta lasi seitsme pealeviskega kolm tükki. Pingi pealt tulnud Reto Berra toel sai Avalanche veel mängu tagasi ja viigi kätte, aga Derek Roy nõelas viimase kolmandiku keskel ülekaalu väravaga ning edasise eest hoolitses Ben Scrivens, kes kogus enda kontole 41 tõrjet. Mängu avavärava juures said oma karjääri esimesed punktid nii Martin Marincin kui Andrew Miller ja siis tuli loomulikult litter pooleks teha.


Calgary Flames 3 - 4 (KV) Dallas Stars (tipphetked)

Nagu suures playoffide võidujooksu eelvaates kirjutatud sai, siis Starsil on hooaja lõpunädalatel võimalus mitu pidu ära rikkuda ja siin tehti selleks korralik algus. Eduseis ei tahtnud küll hästi käes püsida - juhiti 2-0 ja 3-2 - aga Tyler Seguin tegi karistusvisete seerias asja ära. 31 tõrjega sai Kari Lehtonenist Starsi ajaloos esimene väravavaht, kes võõrsil võitnud üheksa mängu järjest.

Kommentaarid