Lightning jäi vigastuste tõttu paarist võtmemängijast ilma

Tampa Bay Lightning on täna piinakambris, ehk Bostonis, kus on viimasest 36-st mängust võidetud vaid neli. Kurva seeria parandamine on tehtud raskeks, kuna mängule tuleb minna ilma paari oma võtmemängijata. Vigastatud meeste nimekirjaga on liitunud Ondrej Palat ja Braydon Coburn.

(foto: Getty Images)
Palatil jäi Lightningu eelmine matš Montreal Canadiensi vastu pooleli ning tal on diagnoositud alakeha vigastus, mis jätab ta jäält eemale 2-3 nädalaks. 64 kohtumisega kogutud 52 punkti (15+37) on 23-aastasest tšehhist teinud Lightningu resultatiivsuselt neljanda mehe. Ta moodustas superkolmiku Tyler Johnsoni ja Nikita Kutšeroviga. Kogu kolmik kuulub liiga +/- edetabelis esimese viie sekka!

Alakeha vigastus on ka Coburni maha murdnud. Vahetustehingute viimasel päeval Philadelphia Flyersist hangitud kaitsja jõudis enne traumat Lightningu eest kaasa teha vaid neljas kohtumises. Nendes kogus ta kaks söödupunkti ja efektiivsusnäitajaks +3. 30-aastase kaitsja vigastuspausi pikkuseks hinnatakse 4-6 nädalat.

Lisaks on Lightning teatanud, et vähemalt poolteist nädalat tuleb toimetada ilma tänavuse üllatusmehe Cedric Paquette'ita. Viimastes kolmikutes mängiv noor ründaja on tänavu teinud 12 kolli. Nende sekka mahub ka jaanuari lõpupäevadel Detroit Red Wingsi vastu tehtud kübaratrikk.

Kommentaarid