Blue Jacketsi needus leidis taas uue ohvri

Tänavu on Columbus Blue Jackets konkurentsitult enim vigastustega kimpus olev klubi. Eilse seisuga oli meeskonna mängijad kamba peale jätnud vahele 399 mängu. Selles edetabelis tuleb järgmisena Colorado Avalanche, kellel on see number "vaid" 345.

(foto: Jeanine Leech/Icon Sportswire)
Peagi hakkab Jacketsi arv ka taas jõudsalt kasvama. Pealtnäha lõputu vigastuste nimekirjaga on liitunud David Clarkson, kes alles nädal tagasi klubiga liitus. Toronto Maple Leafsi eest ei olnud 30-aastane ründaja tänavu mitte ühtegi matši vigastuse tõttu vahele jätnud.

Clarksonil diagnoositi ühe kõhulihase rebend, mis tähendab talle 4-6 nädalast mängupausi. Olles tema vastu loovutanud Nathan Hortoni, kes niigi kõigist tänavustest mängudest eemale jäänud, lootis Blue Jackets, et neil on nüüd kasutada täie tervise juures olev mängija, aga meeskonda saatvast needusest pole siiski lahti saadud. Clarkson jõudis uue klubi värvides teha kaasa vaid kolmes kohtumises.

Õnnetult on läinud ka Brett Connollyl, kes samuti alles hiljuti klubi on vahetanud. Endine Tampa Bay Lightningu mees ei jõudnudki tema eest kaks drafti 2. ringi valikut loovutanud Boston Bruinsi eest väljakule minna enne, kui vigastus ta maha murdis. Ühe uue meeskonnakaaslase pealevise murdis tal trennis nimetissõrme. Mängupausi pikkuseks on kuus nädalat. 

Kommentaarid