Pahandused paradiisis? Joe Thornton soovitas klubijuhil suu kinni hoida

San Jose Sharks on hiljutisest mõõnast üle saanud ja võitnud neli oma viimasest viiest mängust, aga võimalik, et peagi kukutakse auku tagasi. Seda täiesti enesealgatuslikult. Klubi peamänedžeri Doug Wilsoni paar lauset on Joe Thorntoni pahaseks teinud.

(foto: Ezra Shaw/Getty Images)
Wilson osales Sharksi hooajapiletite omanikele mõeldud üritusel, kus ta kommenteeris muu hulgas eelmise suve kuuma teemat jätta Thornton kapteniametist ilma. "Me võtsime tema rinna pealt C-tähe ära, kuna Joe kannab meeskonda oma õlgadel ja tal on suur süda, aga kui ta stressi satub, siis nähvab ta teistele ja see mõjutab neid halvasti," rääkis Wilson.

Suvel ei välistatud seda, et Thornton ennistatakse treeninglaagri järgselt ametisse tagasi, aga lõpuks kukkus välja nii, et Sharks läks tänavusele hooajale vastu ilma kaptenita.

"Tundsin, et surve ja stress mõjus Joele halvasti. Istusime maha ja ma ütlesin, et teised mängijad peavad rohkem vastutust võtma ning seda temaga jagama. Ta mõistis mind. Talle ei meeldinud see, aga ta sai sellest aru," lisas Wilson.

Nüüd on Thornton nendele väljaütlemistele halvasti reageerinud ja vastus on konkreetne.


Sharksi hooaeg jätkub homme matšiga Chicago Blackhawksi vastu. Klubisisene tüli võidušanssidele kindlasti hästi ei mõju.

Kommentaarid