Lundqvist on valmis naasma

New York Rangers on teatanud, et Henrik Lundqvist jätkab sel nädalal meeskonnaga treeninguid. Rootslane on poolteist kuud mängust väljas olnud kõrivigastusega, mille ta sai Florida Panthersi vastu peetud matšis. Sellest on ta aga nüüd täielikult taastunud.

(foto: TT News Agency)
Kuigi huvitaval kombel on Lundqvist tagasi hetkel, mil meeskonna seis on märgatavalt parem võrreldes selle ajaga, kui ta laatsareti pandi. Cam Talboti ja MacKenzie Skapski toel on Rangers ilma oma esiväravavahita võitnud 20-st matšist 15 ning tõusnud sellega liiga esikohta jagama.

Samas peab rootslane oma võimalust tõenäoliselt veel veidi ootama. Talbot on olnud superhoos ja kuna Rangersil on ees tihe kalender, siis ei jää treeninguteks väga palju aega. "Meil on üks trenn reedel ja seejärel järgmine alles kolmapäeval. Tal läheb kindlasti vaja rohkem kui kaks meeskonnatreeningut, et järje peale saada," on öelnud Rangersi boss Alain Vigneault.

See peaks tähendama, et Lundqvisti come-back jääb järgmise nädala lõppu. Mis on iseenesest kahju, kuna järgmisel teisipäeval on taas tulemas karikafinaali kordusetendus, mil Los Angeles Kings külla sõidab.

Rangersi hooaeg jätkub täna Chicago Blackhawksi vastu peetava matšiga.

Kommentaarid