Capitals leidis uue ründaja Calgaryst

Neljapäeval sai kirjutatud sellest, kuidas Washington Capitals otsib Aleksandr Ovetškini ja Nicklas Bäckströmi kõrvale uut ründajat ning pooljuhuslikult sai õhku visatud Curtis Glencrossi nimi. See omamoodi ennustus on nüüd ka täppi läinud.

(foto: calgarysun.com)
32-aastane Glencross, kellel käsil lepingu viimane aasta, läks Capitalsile maksma kaks tänavuse drafti valikut. Need on 2. ja 3. ringi omad. Calgary Flamesi ridades kogus Glencross tänavu 53 kohtumisega 28 silma (9+19). Flamesi jõudis Glencross läbi Columbus Blue Jacketsi ja Edmonton Oilersi. Eelneva kuue hooaja jooksul on tal kirjas ka kaks 20+ väravaga hooajaga.

Tegu on Capitalsi jaoks korraliku täiendusega. Eriti kui omal ajal draftimata jäänud ründaja suudab värava ees leida selle teravuse, mis tal oli paar hooaega tagasi.

Eile hilisõhtul tugevdas Capitals ka oma kaitseliini. Carolina Hurricanesist toodi Jack Hilleni ja tänavuse drafti 4. ringi valiku eest üle Tim Gleason. Glencrossi eakaaslasest kaitsja peaks meeskonda lisama kogemust. Barry Trotz on viimastes kohtumistes ühe kaitsjana kasutanud Cameron Schillingut, kes nüüd jõudnud alles karjääri viienda mänguni.

Kommentaarid