Mark Giordanot näeme uuesti alles järgmisel hooajal

Põhihooaja lõpusirgel on mitmed meeskonnad hakanud oma liidreid kaotama. Dallas Stars on jäänud ilma Tyler Seguinist, Chicago Blackhawks peab edasi toimetama ilma Patrick Kane'ita ning oma parimast mängijast on nüüd ilma ka Calgary Flames.

(foto: Al Charest/Calgary Sun)
Hetkel Vaikse ookeani divisjonis viimast automaatset playoffide kohta hoidev Flames on teatanud, et Mark Giordano jaoks on hooaeg lõppenud. 31-aastane kaitsja, kes osales ka tänavuses Tähtede mängus, sai viga eelmise nädala keskel New Jersey Devilsi vastu peetud mängus.

Mullu osa hooajast pahkluumurru tõttu vahele jätnud Giordanol avastati biitsepsi kõõluse rebend. Mees peab minema opilaule ja teda ootab vähemalt neljakuuline vigastuspaus.

Uskumatul kombel osales omal ajal Flamesi poolt vabaagendina üles korjatud mees veel eelmisel reedel New York Islandersi vastu peetud kohtumisel mängueelsel soojendusel, aga mõistetavatel põhjustel koosseisu ta siiski ei mahtunud.

Flamesi kapteni hooaja lõppnumbriteks jäävad 61 kohtumisega 47 punkti (11+36). See tähendab, et ta on teist aastat järjest vaatamata vigastustele jõudnud karjääri rekordini. Mulluse hooaja punktisaagi lõi ta üle ühe silmaga.

Kommentaarid