Yandle'i jahi võitis Rangers

Arizona Coyotes on lühikese aja jooksul loobunud oma teisest võtmemängijast. Keith Yandle, kes on tänavu mängijateturul olnud üks ihaldatumaid kaitsemehi, jätkab oma karjääri New York Rangersis. Coyotes korjas oma esikaitsja eest ülivägeva saagi.

(foto: Christian Petersen/Getty Images)
28-aastase jänki eest loovutas Rangers tänavu juuniorite MM-il säranud Anthony Duclairi, tänavuse drafti 2. ringi valiku, järgmise aasta drafti avaringi valiku ning kaitsja John Moore'i. Lisaks Yandle'ile rändab New Yorki teine kaitsja Chris Summers ja tänavuse drafti 4. ringi valik. Coyotesi jaoks on ainus halb külg tehingu juures see, et selle läbiviimiseks tuli 50% Yandle'i palgaks jätta enda kanda.

Siiski võib aga öelda, et Coyotes on tehingus suur võitja. Eriti kui pidada silmas tulevikku, mis klubi jaoks ongi esmatähtis. Duclair saab Coyotesis kokku Max Domiga, kellega moodustati juuniorite MM-il suurepärane duo.


Arvestades meeskonna praegust tabeliseisu ning ka mänguvormi (9 kaotust järjest), on Coyotesil ka suurepärane võimalus konkureerida tänavuse drafti avavalikule ja nii maandub Arizona kõrbes ehk veel kolmaski juuniorite MM-i täht Connor McDavid.

Kuigi ega ka Rangersil pole väga põhjust kurvastamiseks. Klubi selge eesmärk on lähiaastatel Stanley karikani jõuda ning kaitsjate osas punktitabeli esikümnesse mahtuv Yandle (63 kohtumisega 4+37) on selle plaani elluviimiseks väga hea täiendus.

Kommentaarid