Unised pingviinid: Penguinsile valmistavad varajased mängud probleeme

Eurooplastest Pittsburgh Penguinsi fännid on homme taas õnnega koos. Nende lemmikmeeskonnal on järjekordselt kavas üks varajane mäng, kuid matš Arizona Coyotesi vastu ei tõota meeskonna jaoks kerge pärastlõuna olema. Need kohtumised on kogu hooaja jooksul meeskonnale peavalu valmistanud.

(foto: blogs.theprovince.com)
Penguinsil on tänavu varajaseid mänge olnud kuus tükki ja Mike Johnstoni meeskond on nendest võitnud vaid ühe. See tuli detsembri alguses peetud hooaja esimeses varajases mängus. Seal alistati Ottawa Senators 3-2. Pärast kiiret eduseisu jäädi seal 1-2 taha, enne kui avavärava autor Jevgeni Malkin viigistas ning Christian Ehrhoff eelviimasel minutil võidu tõi.

Ülejäänud viiest varajasest mängust on Penguins saanud vaid ühe punkti. See tuli veebruari keskel Chicagos, kui Blackhawks jäi pärast karistusviskeid peale 2-1. Teistes mängudes on Penguins punktidest jäänud väga kaugele.

18. jaanuar 2-5 vs New York Rangers
1. veebruar 0-4 vs Nashville Predators
14. märts 0-2 vs Boston Bruins
15. märts 1-5 vs Detroit Red Wings

Meeskonna keskmine väravatesaak on kõigi varajaste mängude peale vaid 1.16. Samas lastakse endale 3.33. Kohaliku aja järgi pärastlõunal peetavad kohtumised on meeskonnale selgelt probleeme valmistamas ja huvitaval kombel on see nii teist hooaega järjest. Mullu korjas Penguins üheksast varajasest mängust vaid neli võitu. Seejuures tulid kaks neist karistusvisetega, ehk seis võinuks veel nukram olla. Kuigi värava ees oldi siis märgatavalt produktiivsemad - tehti 2.77 kolli mängus. Endale lasti 3.44.

Lisaks Coyotesile ootab tänavu Penguinsi varajasel ajal tänavu veel ees ka Columbus Blue Jackets, kellega mängitakse järgmisel laupäeval. Mõlemad satsid on liigatabelis tagasihoidlikel positsioonidel, aga arvestades Penguinsi unisust, siis ei ole nendest mängudest kindlasti kerget jalutuskäiku tulemas.

Kommentaarid