Penguins murdis Senatorsi viimastel minutitel

Pittsburgh Penguins, kes tegutsemas ilma mitme põhiründajata, on mõistetavatelt põhjustel olnud viimasel ajal vastaste väravavõrgu leidmisega hädas. Enne tänast matši Ottawa Senatorsi vastu oli viimasest neljast mängust kirjas vaid kuus kolli.

(foto: Gene J. Puskar/AP Photo)
Senatorsi vastu oldi samuti hädas, aga lõpuks saadi 3-2 võit siiski kätte. Penguins, kelle eest debüteeris eile vahtustehinguga Arizona Coyotesist hangitud Rob Klinkhammer, võitis karistusterohke (45 minutit) avakolmandiku tänu Jevgeni Malkini väravale 1-0.


Teine kolmandik algas külaliste väravaga. Teisel minutil tegi Milan Michalek ülekaalust 1-1.


Kolmandiku keskpaigaks oli Senators ka juba juhtimas. Vägeva geenivaramuga - isa Iraanist ja ema Soomest - rootslane Mika Zibanejad skooris oma hooaja viienda.


Viimasele puhkepausile mingi aga siiski viigiga. Kaks minutit enne lõppu tegi Brandon Sutter kohustusliku Penguinsi ülekaalu värava.


Kohtumise lõpuperioodil mängiti kassi ja hiirt ning sellest väljus Penguins võitjana tänu Christian Ehrhoffi väravale. See tuli 1:50 enne lõpusireeni.


Sidney Crosby kõrval korjas võidutabamuse juures endale söödupunkti Craig Adams, kellest sai selle matšiga ühe Penguinsi rekordi oma nimele. See oli tema jaoks 314. järjestikune kohtumine. Seeria algas 18. oktoobril aastal 2010, mil vastaseks oli samuti Senators.

Võit tõstis Penguinsi Metro divisjoni liidriks. Senators on Atlandi divisjonis eelviimane. Viimasest kaheksast mängust on võidetud vaid üks.

Kommentaarid