Devilsile viies järjestikune kaotus

Arvestades kohutavat ebaõnne seoses karistusvisetega, oodati kindlasti, et New Jersey Devils suudab tänavu võrreldes eelmise aastaga olla palju konkurentsivõimelisem. Kuid nii pole läinud. Möödunud ööl tuli kodujääl tunnistada Ottawa Senatorsi paremust ja meeskond lahkus väljakult vilekoori saatel.

(foto: Andrew Mills/nj.com)
Mõistagi ei ole Devilsi fännid absoluutselt oma meeskonna mänguga rahul. Kui vaadata viiest viimasest mängust kaugemale, siis on viimasest 16-st kirjas vaid kolm võitu. Kuigi ega Senatorsi vastu ei olnud võimalik ka midagi enam palju paremini teha. "Me ei olnud vilekoori täna väärt," tõdes pärast mängu vigastuspausilt naasnud Patrik Eliaš."Me olime selgelt parem meeskond."

Devils oli 0-2 kaotusega lõppenud mängus pealevisetega üle 34-16. Meeskonna peatreener Peter DeBoer "süüdistas" kaotuses vastaste väravavahti. "Peab Craig Andersoni kiitma. Näis, et me võinuks ka 100 pealeviset teha, aga mitte ükski poleks temast mööda lennanud," rääkis DeBoer, kelle ametikoht on kehva vormi tõttu tule alla sattunud.

Sel korral hakkasid lood juba üsna varakult metsa poole kiskuma. Kyle Turris tegi kolmandal mänguminutil ülekaalust 1-0. Senators sai esimese kahe kolmandikuga Cory Schneideri poolt valvatud väravale vaid kaheksa pealeviset - neli mõlemal perioodil.

Lõppskoori vormistas samuti tühja võrku Turris. Seda vahetult pärast seda, kui Anderson oli sama trikki proovinud. Nüüd oma karjääri jooksul 11-st Devilsi vastu peetud matšist kaheksa võitnud puurivahil jäi aga sellest napilt puudu. Üks Devilsi kaitsja korjas litri viimasel hetkel üles.


Uue peatreeenri Dave Cameroni juhendamisel on Senatorsil nüüd vähemalt üks punkt kirjas neljast kohtumisest kolmes.

Teised kohtumised

Minnesota Wild 2 - 3 (LA) Boston Bruins (tipphetked)

Wild tuli kaks korda kaotusseisust välja, et vähemalt punkt kätte saada. Selle tõi viimase kolmandiku keskpaigas Jason Pominville. Niklas Svedberg tegi Bruinsi puuris väga ilusa esituse, võttes ära 35 vastaste üritust. Neist 20 teisel kolmandikul, mis lõppes väravateta. Lisaaja kangelaseks osutus Loui Eriksson. 29-aastasel rootslasel on nüüd alates hooajast 2008/09 kirjas seitse lisaaja väravat. Vaid Aleksandr Ovetškinil (10) ja Steven Stamkosel (8) on neid enam. Svedbergist sai esimene Bruinsi väravavaht, kes jõudnud karjääri viie võiduni nelja lisaaega või karistusviskeid vajanud kohtumisega.

Vancouver Canucks 0 - 2 Dallas Stars (tipphetked)

Kui Devilsil on paha seeria käsil, siis ka Canucks on karmilt kukkumas. Kaotus Starsile on viies järjestikune. Siin tuli see enamjaolt tänu kehvale teisele kolmandikule. Seal saadi vastaste väravale vaid 4 üritust ja vahepeal mindi koguni 11:36 ilma ühegi pealevisketa. Stars tegi neid 17 ja sai ka juhtima. Teist tabamust tuli oodata mängu lõpusekunditeni. Kari Lehtonenile läks hooaja teine nullimäng kirja 27 tõrjega. Starsi jaoks on tegu üldse klubi ajaloo esimese Vancouveris tehtud nullimänguga. Kokku on neid nüüd vaid kolm ja viimane tuli kümme aastat tagasi.

Kommentaarid