Senators vallandas MacLeani

Olgugi, et Ottawa Senators murdis möödunud ööl pika kaotusteseeria ei piisanud sellest peatreeneri Paul MacLeani töökoha päästmiseks. Endine Jack Adamsi auhinna võitja on tänavu esimene peatreener, kes on töökohast ilma jäänud.

(foto: Fred Chartrand/The Canadian Press)
NHL-is ründajana üle 700 kohtumise pidanud MacLean saabus Senatorsi etteotsa 2011. aasta suvel. Kolme hooaja jooksul jõuti temaga kaks korda playoffidesse. Parimaks hooajaks jäi tööseisaku poolt lühendatud 2013. aasta, mil jõuti playoffide 2. ringi. Selle hooaja eest võitis ta ka ülalpool mainitud aasta parima treeneri auhinna.

MacLean võitis Senatorsi bossina 239-st kohtumisest 113. Ta lahkub klubi peatreeneritoolilt hetkel, mil meeskond on Atlandi divisjonis eelviimasel positsioonilt ja viimasest playoffide kohast nelja punkti kaugusel.

Enne kirve langemist spekuleeriti pikalt MacLeani tuleviku üle. Liikusid sahinad, et tal on mitme mängijaga külmad suhted. Hiljuti jäi ta silma väga huvitava ütlemisega.
Ehk siis eeldatavasti tunnetas ta oma vallandamist juba pikemat aega. MacLeani mantlipärijaks pakutakse Dave Cameroni, kes on seni tegutsenud ühe tema abilisena.

Loo juures on kõige kurvem see, et enam ei saa MacLeanist koos tema teisikuga tehtud vahvaid pilte.

Pärast eelmist mängu olid mehe emotsioonid veel sellised:


Kommentaarid