Devils jätkab kolme treeneriga

Peter DeBoerist sai eile tänavuse hooaja kolmas peatreener, kes on sule sappa saanud ja nüüd on selgunud valik, kellega Devils hooaja ära mängib. Peatreeneri toolile läheb klubi peamänedžer Lou Lamoriello, kes võtab endale ka kaks abilist.

(foto: Eduardo Munoz/Reuters)
Kolmepealise lohe ülejäänud liikmed on Adam Oates ja Scott Stevens. Oates, kes vallandati eelmise hooaja lõpus Washington Capitalsi peatreeneri kohalt, hakkab vastutama meeskonna ründemängu eest. Stevens, kes oli oma pika mängijakarjääri (üle 1600 kohtumise) jooksul tuntud väga jõulise kaitsemängijana, asub vormima meeskonna kaitsetööd.

Lamoriello jaoks on tegu kolmanda korraga, mil ta on ajutiselt meeskonna peatreeneriks tõusnud. Hooajal 2005/06 võttis ta tüüri üle Larry Robinsonilt ning hooaeg hiljem Claude Julienilt. Tema numbrid treenerina on iseenesest väga muljetavaldavad - 53. kohtumisega 34 võitu. Kuigi mõlemal aastal pudenes Devils playoffide avaringis välja. On aga selgemas selgem, et tänavu oleks üldse playoffidesse jõudmine suur kordaminek.

Devilsil on viimane aeg silmad lahti teha ja mängima hakata. Jaromir Jagr on öelnud: "Muudatused on tehtud, aga kui meie (mängijad) üles ei ärka, siis pole sellest mingit tolku."

Hooaega asutakse õigele teele kangutama tuleval ööl, kui võõrsil madistatakse New York Rangersiga.

Kommentaarid