Ducks tegi Brõzgaloviga lepingu

Anaheim Ducksi fännid kindlasti märkasid, et viimasel ajal jõlkus meeskonnaga kaasas üks vana tuttav nägu. Klubi kunagine drafti valik Ilja Brõzgalov oli kutsutud meeskonna trenni, sest Ducksi väravavahid on hooaja alguses kehva tervisega silma paistnud. Nüüd on omamoodi legendaarne puurivaht klubilt ka püsiva lepingu teeninud.

(foto: USTSI)
Brõzgaloviga tehti aastane leping, mis toob venelasele sisse 2.88 miljonit dollarit ehk veidi üle 2.32 miljoni euro ehk ligi 156 ja pool miljonit rubla. Ta alustab mängimist Ducksi AHL-i meeskonnas, aga usutavasti saab temast Frederik Anderseni järel teine number. John Gibson saadetakse aastaks AHL-i küpsema.

Ducksiga 2007. aastal Stanley karika võitnud Brõzgalov jäi suvel lepinguta ning ei suutnud ennast mängida ka Minnesota Wildi koosseisu, kui klubi ta enne hooaja algust laagrisse kutsus. Lisaks käis väidetavalt venelase agent oktoobris Colorado Avalanche'i ukse peale koputamas. Kuid sealtki ei tulnud lepingut.

Kuna seis uue töökoha suhtes oli üsna lootusetu, siis keskendus Brõzgalov ka täielikult muule elule. "Pärast Minnesotas veedetud laagrit ei teinud ma palju. Olin lihtsalt kodus. Viisin lapsi trenni ja aitasin neil kodutöid teha. Olin täiskohaga isa," tunnistas 34-aastane väravavaht ühes hiljutises intervjuus. Samuti märkis ta, et füüsiline vorm läks sellest tingituna veidi käest ära. Nüüd tulebki ennast AHL-is taas vormi mängida.

Kui kadunud poja koju naasmine on kindlasti hea uudis, siis Ducksi fännid pidid selle nädala alguses vastu võtma ka ühe kibeda teadaande. Eelmise nädala lõpus vigaseks sõidetud Corey Perry naaseb põlvetraumast heal juhul alles kolme nädala pärast.

Kommentaarid