Cameronile Bostonist esimene võit, Flyers purustas Hurricanesi

Ottawa Senatorsi uuel peatreeneril Dave Cameronil ei läinud kaua aega, et meeskonna bossina esimene võit saada. See tuli ära tema teises kohtumises. Senators alistas võõrsil Boston Bruinsi karistusvisete seeriaga 3-2. Võidurõõmu sai taas tunda ka Philadelphia Flyers.

(foto: Rich Gagnon/Getty Images)
Cameroni ajastu esimeseks võiduks pidi Senators kaks korda kaotusseisust välja ronima. Esimest korda jäädi taha avakolmandiku keskel, kui Craig Cunnigham tegi vähemusest oma karjääri esimese värava.

Senators viigistas teise kolmandiku alguses. Mika Zinabejad sai kirja oma hooaja kaheksanda kolli. 1-1 viik püsis kuni kolmandiku keskpaigani. Siis viis Loui Eriksson Bruinsi taas ette. Hooaja alguses seni kesiselt esinenud rootslase jaoks oli see alles aasta viies koll.

Teistkordselt kaotusseisust välja ronimiseks kasutas Senators sama "taktikat". Ehk siis 2-2 tehti taas kolmandiku alguses. Ülekaalust sai oma hooaja kuuenda kirja David Legwand. Bruins oli viimasel perioodil pealevisetega 13-5 üle, aga kolmandat siiski Robin Lehneri selja taha ei õnnestunud saata. Mängu lõpuks muidugi olid pealevisked võrdsed 31-31.

Karistusvisete seerias jäi Senators tänu Zibanejadi ja Bobby Ryani tabamustele 2-1 peale. Bruins on nüüd viimasest üheksast matšist kaotanud koguni seitse. Senatorsil on enda viimasest üheksast kolm võitu, aga uue peatreeneri esimene annab kindlasti lootust helgemaks tulevikuks.


Bruins ripub veel idakonverentsi viimase playoff-koha küljes, aga selja tagant on tulemas mitmeid tõsiseid ohustajaid. Senators on kolme punkti kaugusel. Kanada klubist jääb omakorda kahega maha Philadelphia Flyers.

Pärast vahepealset kohutavat seeriat, kus 11-st matšist võeti vaid üks võit, on Flyersil nüüd viimasest neljast kirjas kolm triumfi. Viimane tuli kodus väga kergelt Carolina Hurricanesi vastu. Juba esimesel minutil mindi Sean Couturier' väravast juhtima ja avakolmandik lõpetati 2-0 eduga.

Eric Staal tegi kohe teise alguses ülekaalust ühe tagasi, aga siis läksid külalised koju ära. Flyers tegi kolm vastuseta väravat ja viimasel kolmandikul liugleti niisama. 3-1 värava teinud ja sellele veel ühe söödu lisanud Jakub Voracek tõusis nende punktidega liiga punktitabeli liidriks. 37 silma on tulnud 29 matšiga.

Kommentaarid