Vallandatud Eakins: "Antud mängijate valiku juures andsime endast parima"

Eile Edmonton Oilersi poolt vallandatud Dallas Eakins saba jalge vahel peitu ei pugenud vaid tuli sirge seljaga täna meediale ebaõnnestumise kohta vastuseid andma. Tema hinnangul ei olegi praeguse koosseisu juures võimalik paremat tööd teha.

(foto: oilonwhyte.com)
"Antud mängijate valiku juures andsime endast parima," tõdes Eakins. Vaid poolteist aastat meeskonna juures töötanud peatreener klubi suhtes pikka viha ei pea. "Klubi fännid on kohutaval kombel kannatanud, aga kui keegi olukorrale lahenduse leiab, siis on see (klubi peamänedžer ja Eakinsi mantlipärija) Craig MacTavish. Olen selles täiesti kindel."

Pärast peatreeneri vallandamist läks kiirelt liikvele ka kuulujutt, et Oilers on valmis loobuma oma kroonjuveelist Taylor Hallist. Et kui juba, siis juba, eks ole. Väidetavalt polevat võimalik noort ründeässa juhendada.

Nüüd on Oilers igasugused üleminekujutud ümber lükanud ja ka Eakins tõmbas spekulatsioonile kriipsu peale. "Minu kogemus Tayloriga oli lühike, aga ta on aastaga läbinud hämmastava kasvu. Temast saab väga suurepärane hokimängija," rääkis Eakins, kelle hinnangul on kõik Oilersi mängijad vägagi hästi juhendatavad.

Eaksin palus ka Oilersi toetajatelt kannatust, aga see kõlab juba katkise plaadina. Meeskond mängis viimati playoffides 2006. aastal. Tänavu sinna jõudmiseks tuleks läbida Columbus Blue Jacketsi või Buffalo Sabresi sugune metamorfoos.

Kommentaarid