NHL iga kell TOP 10: Enim tähelepanu saanud lood

Aasta lõpp on ikka erinevate kokkuvõtete aeg ja igasugu lehed on mitmeid edetabeleid täis. Ei saa siingi sellest mööda. NHL iga kell tähistab vana-aastaõhtul oma eksisteerimise kaheksanda kuu täitumist. Selle aja jooksul on koos selle postitusega kokku pandud 645 lugu ja need on kogunud ligi 24 000 vaatamist. Alljärgnevalt TOP 10 enim tähelepanu saanud lugudest.


10. Tänavuse drafti avavalikuks osutus Aaron Ekblad

Ülevaade drafi 1. ringis toimunust. Olles varasemalt paaril korral oma avavaliku õigusest loobunud, Panthers kolmandat korda seda viga ei teinud. Ekblad on aastat vaikselt lõpetamas, aga tegi hooajale suurepärase alguse. 34 mänguga on tal kirjas 20 punkti, mis annab hetkel kollanokkade arvestuses austust vääriva 3. koha. Eriti kui pidada silma, et tegu on kaitsemängijaga. Veebruaris 19ndat sünnipäeva tähistav kanadalane on lähedal mitmete rekordite murdmisele ning näib, et Panthers on tema valmisega oma sinise joone pikemaks ajaks kindlustanud.

9. Crosby väravapõua põhjuseks on tüli peatreeneriga?

Playoffide 2. ringis jäi ühes kohtumises kaamerasilma ette hetk, kui Sid the Kid pahaselt pingile läks ja seal Dan Bylsmaga mõned kurjad sõnad vahetas. Lõpliku tõde selle video suhtes polegi selgunud, aga fakt on see, et Bylma ei juhenda enam Pittsburgh Penguinsi.

8. Rangers jäi taas ellu, Blackhawks haaras uuesti juhtohjad

New York Rangers päästis endale Penguinsi vastu 7. mängu. Samal ajal jageles Chicago Blackhawks Minnesota Wildiga.

7. Poole miljardi päev

Ülevaade sellest, mis toimus päeval, mil oli esimene võimalus vabaagentidega lepinguid sõlmida. Mõned tehingud on kukkunud välja paremini kui teised ja mõne peale saab endiselt pihku itsitada.

6. NHL loodab juubelihooajaks lisada neli uut meeskonda?

Plaan jõudsalt liigat laiendada on muidugi uhke, aga pärast algseid jutte on jõutud sinnamaale, et reaalne on vaid ühe uue meeskonna - Las Vegase oma - lisamine. Kuigi juubelihooajani on muidugi veel ka aega.

5. Sabresi uue hooaja plaan - soovitakse endiselt tappa saada

Buffalo Sabres ostis välja oma parima mängija ja suurima müügiartikli Christian Erhoffi lepingu, ehk kõik näis tõesti vihjavat sellele, et uuele hooajale tullakse täiesti apaatselt peale. Algselt see nii ka oli, aga peatreener Ted Nolan sai piinlike tulemuste peale päris vihaseks ja alates novembri teisest poolest on hakatud täitsa hoki moodi asja mängima.

4. Mis saab Bylsmast?

Penguinsilt kinga saanud Bylsma oli suvel mitme klubi radaril, aga istub hetkel siiski töötult kodus. Enda sõnade kohaselt on tal kindel plaan liigasse naasta, aga nähtavasti kiiret sellega pole. Vahepeal vabanenud töökohtade suhtes tema nimega eriti ei spekuleeritud.

3. Aleksandr Ovetškin - oma meeskonna vaieldamatu liider või hoopis nõrgim lüli?

Ülevaade sellest, kuidas Ovetškin kõige oma hea juures ka palju halba tegi. Hooaeg lõppes efektiivsusnäitajaga -35. Barry Trotzi juhendamisel on seni tänavu täitsa hästi läinud. Ovi istub +7 peal ja vaid seitse väravat 17-st on tulnud ülekaalu mängides.

2. 10 kõige vingemat vabaagenti

Enne kui pool miljardit välja jagati, sai vaadatud neid, kes hiigelsummasid kõige rohkem väärinud oleksid.

(trummipõrin)

1. Playoffide avaring: Tampa Bay Lightning vs Montreal Canadiens

Põneva playoff-seeria rikkus Lightningu esiväravavahi Ben Bishopi vigastus. 4-0 võiduga edenenud Canadiens sai sisse hoo, mis rauges alles konverentsi finaalis. Huvitav, kas Lightning oleks suutnud samaga hakkama saada? Tänavu on mõlemad jagelemas Atlandi divisjoni tiitli nimel. Avaringis uuesti kohtumine näib olevat välistatud, aga hiljem võiksid need kaks kokku saada küll. Ja sel korral siis nii, et kõik on terved.

Kommentaarid