Heatley muinasjutt sai läbi

Kunagine 50 värava skoorija Dany Heatley pidi tänavu saama võimaluse näidata, kuidas tema püss võib endiselt paukuda, aga fööniksina tuhast tõusmine on nüüdseks läbi. Anaheim Ducks teatas, et 33-aastase ründaja teenetest on loobutud.

(foto: Jeff Gross/Getty Images)
Heatley käis enne waive'imist Ducksi eest jääl vaid kuues kohtumises. Punktid jäid nendest mängudest tulemata. Ta oli keskmiselt jääl 12 minutit ja kuus sekundit ning kogus endale efektiivsusnäitajaks -3.

Kogenud ründajat tabas vahetult enne hooaja algust kubemevigastus ja lõplikult paranes ta sellest alles kaks nädalat tagasi. Ducks ei näinud aga temale meeskonnas kohta. Vanker on ka ilma temata - ja tuletan meelde, et ka ilma Corey Perryta - ilusti veeremas.

Pärast pühi on pidanud kurvad sõnumid vastu võtma ka mitmed teised mängumehed. Nashville Predators on näiteks loobunud Derek Roy teenetest ja üllatuslikult ei korjanud ükski teine meeskond ka Kanadaga kaks MM-hõbedat võitnud ründajat üles. Boston Bruins teatas mulluste playoffide kangelase Matt Fraseri waive'imisest. Tema karjäär jätkub Edmonton Oilersis. Temale ruumi tegemiseks saadeti ära Steve Pinizzotto. St. Louis Blues läheb edasi ilma Magnus Pääjärvita.

Kommentaarid