Hartley pikendas Flamesiga lepingut

Calgary Flames on hooajale teinud üle ootuste hea alguse ja see on loomulikult kõigile asjaosalistele andnud võimaluse selle toel oma tulevikku kindlustada. Paar mängijat on klubilt saanud lepingupikenduse ja nüüd on põhjust sama tähistada ka peatreeneril Bob Hartleyl.

(foto: rds.ca)
2012. aasta mais meeskonna juhtohjad üle võtnud Hartleyga on sõlmitud "mitmeaastane" pikendus. Rohkemat klubi ametlikus teadaandes ei avaldanud. Varem peatreenerina ka Atlanta Trashersi ja Colorado Avalanche'i juures töötanud Hartley pani uue lepingu tasku vaatamata sellele, et hetkel on meeskond kuuemängulise kaotuste jada peal.

Viimase aja kehv vorm vihjab ka sellele, et raskemad ajad on Flamesil tänavu veel ees. Hooaja alguses oli neil ehk mingis mõttes üllatusfaktor juures ja paljud said seetõttu nõelata, aga nüüd võetakse mullu läänekonverentsis eelviimaseks jäänud meeskonda tõsisemalt.

Hetkel on Flames playoffide võidujooksus jäänud esimeseks kaotajaks. Punktidega ollakse võrdsel positsioonil viimase edasipääseja Los Angeles Kingsiga, aga üks mäng on enam peetud.

Flames pole viis hooaega järjest suutnud kevadel mänge jätkata ning ka tänavu kipub see ikkagi ebatõenäoliseks. Selja tagant on tulemas kõva trio Minnesota Wild, Dallas Stars ja Avalanche, kelle Hartley 2001. aastal Stanley karikani tüüris. Karikavõidu sõrmustega peatreenereid pole aga palju võtta, seega võib Flamesi poolse käigu suhtes pöidla püsti ajada.

Vahetult enne praeguse kaotusteseeria algust jõudis Hartley oma karjääri 400. võiduni. Flamesile on ta seni 173-st matšist toonud 71 võitu.

Kommentaarid