ASI AMETLIK: Brodeur tegi Bluesiga lepingu

See oli alles nädal tagasi, kui St. Louis Blues jäi Ottawa Senatorsi vastu peetud matšis ilma esiväravavaht Brian Elliottist. Väidetavalt olevat klubi kohe pärast kohtumise lõppu võtnud ühendust Martin Brodeuri agendiga. Pärast mõnda trenni ongi nüüd legendaarne puurivaht Bluesilt lepingu saanud.

(foto: Bill Greenplatt/UPI)
Vabaagendina ringi hõljunud Brodeur sõlmis Bluesiga lepingu hooaja lõpuni. Ta teenib 700 000 dollarit ehk ligikaudu 565 000 eurot, millele lisanduvad erinevad boonused. Teiste seas lisatasu ka iga punkti eest, mis ta meeskonnale toob.

Bluesi peatreener Ken Hitchcock on lubanud, et vanameistrile antakse ka korralikult mänguaega. Niisama pingile passima teda ei toodud.

Debüüt uue klubi eest peaks tulema kas homme Chicago Blackhawksi vastu või siis päev hiljem Nashville Predatorsi vastu.

42-aastane Brodeur asub jahtima karjääri 700. võitu. Tal on sellest tähistest puudu 12 võitu.

"Olen väga tänulik, et mulle anti võimalus siin mõned päevad trenni teha. See kukkus väga hästi välja. Olen põnevil värske alguse suhtes," tõdes Brodeur.

Blues on tänavu New Jersey Devilsi vastu kaks kavas olnud mängu juba ära teinud. Seega ei pea Brodeur ka muretsema selle pärast, et tal tuleb oma endise meeskonna vastu astuda. Kui just Stanley karika finaalseerias uuesti ei kohtuta.

Kommentaarid