Tüki kõrvast kaotanud Klein tõi Rangersile magusa võidu

Vähem kui kuu aega tagasi Pittsburghis kohtunud meeskonnad Pittsburgh Penguins ja New York Rangers pakkusid siis täiesti erakordse lõpuga kohtumise. Korralik annus draamat oli jäetud ka hooaja kolmandasse kohtumisse. Rangers mängis normaalaja lõpuminutitel eduseisu maha, kuid vaid selleks, et lisaajal ikkagi võita.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Penguinsil on endiselt vigastustega mitu põhiründajat audis, seega said härrad nimedega Nick Spaling ja Steve Downie au mängida Sidney Corsby kõrval. See kolmik tegi ka mängu avavärava. Tabamus läks Spalingu nimele.

Avakolmandiku teises pooles tulnud eduseis kestis külalistel teise kolmandiku neljanda minutini. J.T. Miller tegi oma hooaja teise värava. Enne seda ei suutnud Rangers ära kasutada neljaminutilist ülekaalu, kui Zach Sill kõrge kepiga Kevin Kleini kõrva ära lõhkus. Tuleval nädalavahetusel 30ndat sünnipäeva tähistaval kaitsjal õmmeldi tükk kõrvast käigu pealt tagasi ning mäng võis tema jaoks peagi jätkuda.


Rangers sai ette, kui teisel kolmandikul oli kellast läinud 8:40. Rick Nashi poolt tuli hooaja 18. koll. Seitse minutit enne lõppu kasvatas edu kahe peale Kevin Hayes ja näis, et Penguins on sellega maha notitud. Külalised leidsid aga veel särtsu. Jevgeni Malkin ja Downie võrdsustasid seisu vähem kui poole minutiga.

Penguins oli viimasel kolmandikul pealevisetega üle 13-4 ja väravad andsid lisaajaks hea hoo, aga Rangers jättis võidupunktid siiski koju. Võiduvärava skooris veidi enam kui minut enne lõppu eelnevalt kõrva tükist ilma jäänud Klein.


Hoolimata võidust on Rangers viimasest playoffide kohast kolme punkti kaugusel. Penguins on idakonverentsi liider.

Teised kohtumised

Carolina Hurricanes 1 - 2 New Jersey Devils (tipphetked)

Hurricanes korraldas vastaste värava all teist mängu järjest korraliku mäsu, aga taas jäid võimalused realiseerimata ning taas tuli kaotus. Corey Schneider lõpetas Devilsi väravasuul 39 tõrjega. Külalised said oma kaks väravat 16 pealeviskega. Karjääri 1500. mängus osalenud Jaromir Jagr sai kirja nii värava kui ka söödu. Nendega (1722 silma) tõusis ta NHL-i läbi aegade punktitoojate edetabelis viiendale kohale.

St. Louis Blues 4 - 2 Florida Panthers (tipphetked)

Martin Brodeur tegi väravas ilusa 32 tõrjega mängu, aga Blues sai võidu kätte alles viimastel minutitel. Kaks minutit enne lõppu tuli hooaja esimene koll Chris Porterilt ja viimasel minutil kindlustas võidu tühja väravasse tehtud tabamusega Paul Stastny.

Kommentaarid