Kas me näeme uuel hooajal Dany Heatley taastulemist?

Dany Heatley on omamoodi legend. Nullindate keskpaigas tegi ta Ottawa Senatorsi eest kaks järjestikust 50 väravaga hooaega. Võib öelda, et oli oma aja Patrick Kane. Plahvatuslik ründaja, kes võis iga hetk mängu saatuse ära otsustada. Pärast ilusaid ja väravarohkeid aastaid on aga Saksamaal, Freiburgis sündinud ründaja vorm liikunud aina allamäge. Mullu sai ta Minnesota Wildi rivistuses kirja vaid 12 tabamust. Kuid kas Heatley on 33-aastasena valmis tuhast tõusma?

(foto: Kelvin Kuo/USA TODAY Sports)
Suvel Anaheim Ducksiga üheaastase lepingu sõlminud Heatley sai paar nädalat tagasi väga hea uudise. Meeskonna peatreener Bruce Boudreau teatas plaanist kasutada teda esimeses ründekolmikus koos Corey Perry ja kapteni Ryan Getzlafiga.

Läinud ööl tegi Heatley Ducksi liikmena oma esimese mängu ja tal kulus Colorado Avalanche'i vastu skoorimiseks vaid 48 sekundit. Söödupunkti sai endale kirja just Getzlaf. Ducks A alistas Avalanche'i 4-0 ja teine meeskond sai Avalanche'is jagu 5-2.

Heatley oli jääl 14 minutit ja 7 sekundid ning kogus selle ajaga koguni seitse väravale läinud viset. Tõe huvides tuleb muidugi mainida, et Avalanche'i puuris seisis varumees Reto Berra, kuid vanameistril on positiivne algus siiski tehtud.

Eelmisel hooajal pääses Perry ja Getzlafiga mängima Nick Bonino ning tema tegi 22 väravaga lõppenud hooaja. Mehe varasem karjääri parim oli vaid kuus tabamust.

Aeg näitab, kas ergas algus oli vaid juhuslik või taastab Heatley tõesti oma kunagise hiilguse.

Kommentaarid