Giroux jätab treeninglaagri vahele

Hooaja eelvaates sai kirjutatud kuivõrd oluline on Claude Giroux roll Philadelphia Flyersi edus. Lisaks on selgelt dokumenteerinud eelmise hooaja nukker hooaja olgus, mil meeskonna kapten oli kohtuvas vormis. Lühidalt öelduna: kui pole Giroux'd, siis pole ka Flyersil õiget minekut. Nüüd on 26-aastane ründaja ennast hooajaeelse treeninglaagri esimesel päeval sedavõrd tõsiselt vigastanud, et aastaks ettevalmistumine on tema jaoks lõppenud.

(foto: wisetrail.com)
Klubi peamänedžer Ron Hextall teatas, et Giroux jääb alakeha vigastusega kaheks nädalaks jäält eemale. Spekuleeritakse, et see on just mehe kube, mis hetkel kõige paremini ei kära. Giroux peaks terveks saama järgmiseks nädalavahetuseks. Pärast seda, kui Flyers on just Washington Capitalsi vastu oma kontrollkohtumistele punkti pannud.

Flyers lootis laagris Giroux ja Jakub Voracekile partneri leida, kuid nüüd ei tule nendest plaanidest midagi välja. Kokku on klubil laagris tervelt 36 ründajat!

Ilma ühe võtmemängijata on hooajaks ettevalmistusi alustanud ka karikakaitsja Los Angeles Kings. Ülakeha vigastus ei lase Drew Doughty't jääle. Kurvad sõnumid tulid sel nädalal ka Detroidist, kus teatati, et Red Wingsi laagrist jääb Anthony Mantha sääreluu mõra tõttu eemale. Mänguvalmis peaks ta olema alles 6-8 nädala pärast. Toronto Maple Leafs avas laagri ilma Tyler Bozaki ja David Clarksonita ning Anaheim Ducks jäi esimesel päeval ilma jalga väänanud Kyle Palmierist.

Kommentaarid