Supertalent Drouin peab veel oma võimalust ootama

Tampa Bay Lightning alustab tuleval ööl kell 2:30 Nashville Predatorsi vastu oma hooajaeelsete matšidega, kuid seda ilma oma põnevaima ründetalendita. Jonathan Drouinil on tuvastatud parema käe pöidlas mõra. Arvestades suuri lootusi oli suureks üllatuseks, kui ta eelmise nädala lõpus alanud treeninglaagris kaasa ei löönud. Meeskonna peatreeneri Jon Cooperi sõnul korjas 19-aastane mängumees endale vigastuse külge hiljutises noortelaagris.

(foto: Getty Images)
"Ta mängis noorteturniiril läbi valu kolm matši. Tegu ei ole tõsise vigastusega ja ootame teda juba järgmisel nädalal tagasi," ütles Cooper nädalavahetusel. Nüüd on aga selgunud, et Drouin peab vigastuse tõttu 3-4 nädalat väljakult eemale jääma. See tähendab, et tal jäävad vahele nii täna algavad kontrollkohtumised, kui ka uue hooaja esimesed mängud.

Olles aasta tagasi tundnud pettumust, et Lightning teda koheselt pärast draftimist meeskonda ei kaasanud, on nüüdne vigastus Drouini jaoks uus tagasilöök. Mitmed spetsialistid nägid talle kohta Steven Stamkose kõrval esimeses ründekolmikus. Kuid võimalik, et kapten suudab teistega hooaja alguses leida sedavõrd hea keemia, et Cooper ei raatsi enam kolmikut ära lõhkuda.

Kommentaarid