Wildi pöörane õhtu: Kümperile viimaks leping, Harding palgata puhkusele

Taaskord tuleb tõdeda, et elu kirjutamata seadus "ühe õnnetus on teise õnn" peab täiel määral paika. Minnesota Wild oli kogu suve hädas oma noorelt väravavahilt Darcy Kümperilt uueks lepinguks allkirja kätte saamisega, kuid eile hilisõhtul see viimaks õnnestus. Lepingu sõlmimisele andis tõuke tõsiasi, et meeskonna esikinnas Josh Harding peab jalavigastuse tõttu jäält 2-3 kuuks eemale jääma. Seejuures vigastas 30-aastane kanadalane ennast eriti kummalisel viisil.

(foto: 1500espn.com)
Nimelt olevat Harding ühe oma meeskonnakaaslasega sõnelusse sattunud ja vihastas sedavõrd, et lõi jalaga vastu seina. Kuna aga tema tervis on keskmisest mehepojast nõrgem, siis läks nii, et kahevõitluses jäi peale just sein. Tagatipuks saatis Wild mehe palgata puhkusele, kuna tegu polnud jääl saadud vigastusega.

24-aastane Kümper sai lõpuks selle, mis ta tahtis. Temaga sõlmiti ühesuunaline leping ja seda kaheks aastaks. Esimesel aastal teenib ta täpselt miljoni ning järgmisel hooajal poolteist miljonit dollarit.

Wild jõudis juba ka Ilja Brõzgalovi trenni kutsuda ning peamänedžeri Chuck Fletcheri sõnade kohaselt Kümperi uus leping tema seisu ei mõjuta, kuid võib arvata, et venelasel on nüüd väga väikesed võimalused ennast Wildi koosseisu mahutada. Kui ta just laagris pea peal seistes kõike ära ei tõrju.

Seega, artikli esimeses lauses välja toodud seaduspära on selle loo puhul tegelikult tõstetud lausa järgmisele astmele. Ühe mehe õnnetus on teise õnn, mis on omakorda kolmanda õnnetus.

Kommentaarid