Flamesi boss mängijate suurtest minutitest: "Ma ei juhenda hooldekodu."

Calgary Flamesil on homme varahommikul võõrsil Vancouver Canucksi vastu võimalik lõhata tänavuste playoffide esimene üllatuspomm. Autsaiderina alustatud seeriat ollakse 3-1 juhtimas. Meeskonna peatreener Bob Hartley on üllatanud mängijatele jagatava suure koormusega.

(foto: Nam Y. Huh/AP Photo)
Keskmise mänguaja osas tulevad kolm Flamesi kaitsjat mitmeid lisaaegu mänginud Chicago Blackhawksi ja Nashville Predatorsi kaitsjate ning Ottawa Senatorsi Erik Karlssoni järel.

Dennis Wideman on ühes mängus keskmiselt jääl veetnud 27 minutit ja 15 sekundit, T.J. Brodie 26:44 ja Kris Russell 26:36. Lisaks on 20 minuti piiri ületanud neljas kaitsja Deryk Engelland (20:52) ja noor ründaja Sean Monahan (20:09).

Harley aga ülekoormuse pärast ei muretse: "Ma juhendan tippsportlasi, mitte hooldekodu. Nad on väga hea konditsioonis sportlased. Meie meeskonna mängustiil ja füüsiline vorm laseb meil neid kutte nii palju mängitada. Arvan, et need minutite jutud on selgelt üle vindi keeratud."

Lisaks suurtele mänguminutitele paneb Flamesi mängijad kõvasti proovile ka meeskonna leivanumbriks kujunenud pealevisete blokeerimine. Nelja kohtumise peale on seni blokke kirjas 68. Russell (19) ja Engelland (18) on nende osas liiga kolmas ja neljas.

"Meie alal on kõige olulisem võitmine," märkis Hartley. "Kui ma pean võitmiseks viite venda kõik 60 minutit mängitama, siis ma teen seda."

Kui Canucks viiendas mängus ellu suudab jääda ja pressib veel kohtumise-kaks lisaks välja, siis võib arvata, et suur koormus hakkab siiski olulist rolli mängima. Paari võitja kohtub Anaheim Ducksiga, kes saab alates tänasest puhkeperioodi nautida.

Kommentaarid